Side 1 av 29 12311 ... SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 579
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Bransjeaktør Orso's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2008
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  10,586
  Tagget i
  11 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Har hatt annledning til å prøve ut HRT Music Streamer Pro og tenkte å dele erfaringene. HRT Music Streamer Pro er en USB DAC. Den har den såkalte asynktrone overføringen som mange mener er viktig for en USB DAC. Når man plugger HRTen i Pcen, blir enheten installert automatisk og derfra er det bare tut og kjør. Den henter strøm fra USB utgangen. Utgangene på HRT Pro er ganske spesielle, nemlig mini XLR.

  Jeg bestemte for å prøve HRT Pro etter de gode omtalene og tilbakemeldingene. Regnte med at den skulle være et high-end produkt. Jeg hadde fra før av et Lynx Two-B lydkort som holder meget god kvalitet. Jeg var spent på hvordan HRTen vill matche Lynxen. Jeg hadde til og med forhåpninger at den kunne være hakket bedre på bakgrunn av jeg hadde hørt. Lynxen har tross alt vært på markedet siden 2001 og er en seks kanals DAC, har to analoge innganger, en rekke andre inn og utganger og det følger med noe programvare. Pengene fordelt på ganske mye med andre ord.

  Så over til lytteinntrykkene. Jeg utførte sammenlingene på to ulike høyttalere som begge har sine styrker og svakheter. Både vanlig 44.1k i 16 bits og hirez ble brukt. Jeg brukte for det meste Asio4All. Lynx har egen Asio driver, men jeg valgte også å bruke Asio4All til den, bare sånn i tilfellet...... Det ble ikke nivåmatchet noe annet enn med øret. Jeg måtte skru volumet opp ganske mye mer HRT Pro. Lynx Two-B hadde ganske mye mer gain. Det ble veldig fort klart for meg at HRT Pro ikke matchet Lynxen. Det låt i det og hele noe mer innelukket med USB DACen. Det kan være vanskelig å pinpointe hvor opplevde forskjellene ligger nøyaktig, men der det var tydeligst forskjell i det øverste frekvensområdet. Lynx Two-B var rett og slett mer utstrakt i toppen. Opplevde at lydbildet låt mer gjennomsiktig og hver gang jeg skiftet over til HRT Pro følte jeg at musikken aldri kom skikkelig ut. Resultatet var at jeg skrudde høyere og høyere, men uten at man fikk den deilige klarheten og transparensen som virkelig gode elektronikk har. Når snakker vi selvsagt om ganske små nyanser sammenlignet med annet i anlegget, men ikke av uvesentlighet. Spesielt til litt kompleks musikk, så ble forskjellene best tydeligjort. Da fikk jeg opplevelsen av at lydbildet vokste i bredde, høyde og dybde når jeg skiftet over til Lynxen. Det var da helt klart at holografien eller dybden i lydbildet ikke var like god med HRTen. Til annen musikk, så kunne forskjellene være mindre. I bassen trodde jeg først at den var litt mer svulstig enn Lynxen, men tror mer den opplevelsen skyldes at den manglet åpenhet oppover som gjorde bassen mer fokousert. Når jeg brukte høyttalere med mer dypbass, så var det vanskelig å skille de på det området. Opplevde Lynxen som en tanke strammere i bunn hvis det i det hele tatt var noe forskjell.
  HRT Pro fremsto på ingen måte som en dårlig kilde og det er tross alt en DAC i budsjett klassen, men den manglet noe essensielt. En annen måte å beskrive forskjellen på er dette med illusjonen av virkelig musikk. Den følelsen fikk jeg aldri med HRTen som med Lynxen. På bakgrunn av testene jeg hadde lest ble jeg noe overrasket. Skulle ikke denne være like god som CD spillere i høy prisklasse og omtrent på nivå med Vadseth sinn Linn spiller?

  Jeg hadde lest at en skribent som hadde testet HRT Pro uttalte at den låt klart best med en USB hub med egen strømforsyning. Jeg spurte utvikleren av HRT om det og fikk til svar at dersom man ikke hadde stabilitetsproblemer, så var det ikke noe å hente på det. Alikevel så kjøpte jeg meg en USB hub med egen PSU for å teste det. Man har da 30 dagers retturett hos Elkjøp.
  Å sammenligne HRTen med USB huben og uten var veldig vanskelig. Var det ikke litt forskjell her da tenkte jeg. Litt åpnere og renere kanskje? Men jeg klarte ikke å bestemme meg om det var noe forbedring eller ikke. Uansett, ble resten av testingen utført med USB huben.

  Etter at jeg hadde testet tilstrekkelig mot Lynx Two-B, sammenlignet jeg HRT Pro mot den innebygde DACen i en Pioneer VSX-2020 surround receiver. Den koster 7-8k. Altså 2-3k mer enn HRTen alene. Jeg koblet Pioneeren med HDMI kabel til Pcen. Asio4All eller Wasapi fungerte ikke med den, så derfor ble directsound brukt til begge. Brukte både effektdelen i Pioneeren, men også eksternt effektrinn. I direkte sammenligning her dro HRTen av med seiren. Det skulle forsåvidt bare mangle. Den fremsto som åpnere oppover i frekvensene. DACen i Pioneeren var enda mer innelukket. Hadde man brukt en dyrere surround receiver som f.eks Pioneer LX-73, så ser jeg vekk ifra at resultatet kunne ha blitt annerledes.

  Så ytelsesmessig la HRT Pro seg mellom Lynx Two-B og DACen i Pioneer VSX-2020. Jeg vurderte å sammenligne HRTen mot en DAC i 3k klassen, men det ble ikke noe av. På bakgrunn av hva jeg har prøvd tidligere, så ville jeg tro at HRT Pro egentlig kommer ganske middels ut i forhold til tilsvarende prisete produktere. Men det blir mest synsing. Styrken er vel muligens at den har balanserte utganger, noe som er sjelden i denne prisklassen. Jeg la også merke til at lyden ble noe anstrengt å lytte til med HRT Pro over litt tid og med variert musikk. Men det kan selvsagt skyldes at den vippet et frekvensområdet i feil retning i anlegget mitt. Vanskelig å si.

  Det som jeg i alle fall er sikker på er at HRT Music Streamer Pro ikke er et high-end produkt i mine ører. Den oppleves som kurant til prisen og man får en plug-play kilde med balanserte utganger. Synes det er vanskelig å forstå hvordan den kan ha blitt omtalt i både Hjemmekino og Fidelity som er produkt som matcher langt langt dyrere kilder og med stempelen high-end. Sammnelignet med CD spiller, så får man selvsagt alltid mer for pengene med en DAC. Her har man tross alt ikke brukt penger på drivverk og et stort kabinett. Men i mine ører så mangler den en del på å være et produkt som kan karakteriseres som virkelig bra.
  Representerer lydogakustikk.no og vera-audio.com

 2. #2
  Hifi Freak marsboer's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2010
  Sted
  Akershus
  Innlegg
  3,673
  Tagget i
  0 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Takk for at du deler dine observasjoner på en nøktern og grei måte.
  Bryston BDA-2 | Bryston BP-17³ | Bryston 4B SST² | PMC Twenty5.24

 3. #3
  Æresmedlem
  Ble medlem
  Aug 2008
  Innlegg
  10,138
  Tagget i
  0 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Sitat Sitat fra marsboer
  Takk for at du deler dine observasjoner på en nøktern og grei måte.
  +1

  Konklusjonen din overrasker meg heller ikke. Personlig tror jeg det finnes sterkere konkurenter i samme prisklasse også (Asus lydkort, Arcam R-dac osv).

 4. #4
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Apr 2002
  Innlegg
  168
  Tagget i
  0 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Hmmm ....

  Hvilke kabler brukte du?

  sa
  Stein Arne Nistad

 5. #5
  Overivrig entusiast karlinn's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2005
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  777
  Tagget i
  0 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Sitat Sitat fra nistad
  Hmmm ....

  Hvilke kabler brukte du?

  sa
  Han har sikkert brukt USB kabel

  Men jeg prøvede HRT den grå, i Linux, Windows og MAC.
  Det gir en fin adgang til musikk synes jeg, men den fangede ikke min interesse.


  RUB-A-DUB

 6. #6
  Hifi-entusiast EndreS's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2007
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  185
  Tagget i
  0 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Sitat Sitat fra marsboer
  Takk for at du deler dine observasjoner på en nøktern og grei måte.
  Enig, men som info på sidelinjen vil jeg si at Abrahamsen sin A-DAC (USB-DAC) har balanserte utganger og har vært solgt ny ned i kr 1000,- (Sitat Orso: Styrken er vel muligens at den har balanserte utganger, noe som er sjelden i denne prisklassen.)

  Endre
  If the freedom of speech is taken away then dumb and silent we may be led, like sheep to the slaughter.
  George Washington 7. #7
  Hifi-entusiast Per_Olsen's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2006
  Innlegg
  250
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Hei,

  Det er synd at du ikke får de samme resultater som de fleste andre som tester denne Dac`en. Selv har jeg gått rundene med meget kostbare CD spillere og egne separate Dac`er. Jeg har testet alle HRT sine dac`er, og finner de fantastiske til prisen. PRO mener jeg er i en særlig klasse, men dette kommer først frem når jeg kjører jRiver media med ASIO installert. Da opplever jeg noe ”magisk” med tanke på hvordan musikken formidles. Jeg klarer ikke definere dette på en god måte, men det gir litt av den samme ”yes” følelsen som når jeg setter på min Kuszma med Kuszma Reference arm og Ortofon MC30 Super. Denne ”greien” finner eg ikke i CD spillere i noen prisklasser (som jeg har hørt).
  Men jeg kan gi deg rett i en ting, og det er åpenhet og utklinging dersom du benytter er standard USB kabel. HRT er meget ”kilen” på USB kabel. Selv har jeg avvist enhver innvirking fra digitale kabler (har oppnådd fint lite effekt med eksotiske coaxial kabler), men en god USB kabel er helt avgjørende for resultatet. Det mest oppsiktsvekkende jeg har forsøkt er importøren sin egen USB Crystal Cable. Denne løfter ytelsen noe så inn i granskauen. Jeg har aldri opplevd større forskjell på noen kabler noensinne! Man får en vanvittig forbedring i mikrodynamikk, åpenhet og uklinging. Nettopp de kriteriene som løfter et produkt inn i High End land. Jeg har demonstrert denne kabelen for mine venner, og de tror nesten ikke det de hører.
  Med denne kombinasjonen er PRO uslåelig i mine ører. Den er så god at jeg ikke savner noe i forhold til min vinylrigg.
  (for de som ler rått når jeg skriver om USB kabler, - og det er sikkert mange; forsøk HRT Pro med en god kabel, - gjerne importøren sin, og får en kjempe overraskelse!!).

  Jeg har lært meg at det er mye som spiller inn på resultatet i forhold til digital avspilling. Definitivt mer en jeg kan forstå. Det faktum at en USB kabel kan utgjøre en så vanvittig forskjell, forteller meg at det er mange variabler vi ikke kjenner. Hva som gikk ”galt” i ditt tilfelle skal jeg ikke gjette på. Det kan kanskje andre gjøre…


 8. #8
  Hifi Freak marsboer's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2010
  Sted
  Akershus
  Innlegg
  3,673
  Tagget i
  0 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Er det greit å holde muligheten åpen for at Lynx-kortet faktisk er bedre enn Proen uavhengig av USB-kabelen? Dette er ikke noe tullelydkort.
  Bryston BDA-2 | Bryston BP-17³ | Bryston 4B SST² | PMC Twenty5.24

 9. #9
  nb
  Guest

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Sitat Sitat fra marsboer
  Er det greit å holde muligheten åpen for at Lynx-kortet faktisk er bedre enn Proen uavhengig av USB-kabelen? Dette er ikke noe tullelydkort.
  Er det egentlig noensomhelst fordel med USB som overføringsprotokoll - aynkron eller ikke?

 10. #10
  Hifi Freak marsboer's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2010
  Sted
  Akershus
  Innlegg
  3,673
  Tagget i
  0 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Argumentet som brukes for USB er at bussen har mulighet til å kjøres isochronous:

  "In the Universal Serial Bus used in computers, isochronous is one of the four data flow types for USB devices (the others being Control, Interrupt and Bulk). It is commonly used for streaming data types such as video or audio sources"

  For USB betyr dette at det er støtte for å garantere hurtig levering av trafikk som krever dette slik som blant annet lyd.

  Det som imidlertid er dustete med dette argumentet er at dette kun trengs fordi USB-bussen også brukes til alt annet mellom himmel og jord på PCen. Konkurrenten SPDIF via et lydkort har ikke muligheten for å prioritere trafikk fordi det er en dedikert bus til formålet og prioritering gir derfor ingen mening.


  --- Alt under her er synsing ---

  Uansett så er min personlige erfaring at USB er så hårsårt som lydbuss at jeg anser den som helt ubrukelig. Dette kommer hovedsaklig av at USB er en delt buss. Er man uheldig med en annen tilkoblet komponent, slik som f.eks en ekstern harddisk eller f.eks en mus med høy oppdateringsfrekvens vil man fort risikere skips og annen elendighet. Man må med andre ord utvisse en god porsjon ryddighet i sin USB-infrastruktur for å unnslippe åpenbare lydmessige problemer. Det får i hvertfall min varsellampe til å lyse, siden dette betyr at hele greia er et marginalt oppsett som balanserer på en knivsegg hele veien.

  Dette er faktisk et stort problem i praksis. Her fra apples support:
  http://support.apple.com/kb/TA22192

  Jeg skjønner ikke hvorfor man da ikke vil bruke et skikkelig lydkort og f.eks SPDIF til DAC i stedet, hvor man kun benytter dedikerte interne (ved PCI-e) og eksterne buser som ikke påvirkes av øvrig aktivitet og tilkoblede produkter.

  --- Synsing slutt ---
  Bryston BDA-2 | Bryston BP-17³ | Bryston 4B SST² | PMC Twenty5.24

 11. #11
  nb
  Guest

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Sitat Sitat fra marsboer
  Konkurrenten SPDIF via et lydkort har ikke muligheten for å prioritere trafikk fordi det er en dedikert bus til formålet og prioritering gir derfor ingen mening.
  PCI-busen er vel delt mellom eventuelle enheter på den (dog i praksis vil det nok ofte være kun eventuelt lydkort som er brukt siden GFX går på PCI-E), men kapasiteten til PCI-bussen er jo noe helt annet enn hva den er for USB. Samt det ikke helt uvesentlige poenget at PCI er parallell mens USB er seriell.

 12. #12
  Hifi Freak marsboer's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2010
  Sted
  Akershus
  Innlegg
  3,673
  Tagget i
  0 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Jeg nevnte ikke noe om PCI. PCI er en delt bus ja. Jeg skreiv PCI-e siden dette er en helt dedikert bus. Det vil si at alle enheter som benytter PCI-e har 100% dedikert båndbredde til chipset. Hver PCI-e lane er dedikert. PCI-e er en seriell bus.

  PCI er en delt parallell bus ja, og dette var også kilden til en del elendighet i gamle maskiner, spesielt om man hadde en diskkontroller eller et nettverkskort på samme bus, som jo var vanlig før PCI-e gjorde sitt inntog.

  I en moderne PC vil faktisk PCI fungere bra, siden alt annet (lydkort, NIC, kontrollere, USB-buser) er flyttet til chipset eller PCI-e, så PCI er i praksis nesten dedikert på en ny maskin.
  Bryston BDA-2 | Bryston BP-17³ | Bryston 4B SST² | PMC Twenty5.24

 13. #13
  Bransjeaktør Orso's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2008
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  10,586
  Tagget i
  11 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Lynx PCI kortet er nok enkelt og greit en god del bedre ja. Man får som oftest mer for pengene i proff verden og spesielt med PCI lydkort. Og har man blitt vant til en kilde som er mer gjennomsiktig, er det vanskelig å leve med noe annet. Jeg sier ikke at HRT Pro er dårlig, men skjønner lite av halleluja testene i Hjemmekino og Fidelity.
  Brukte standard kabler, slike som er transparente.

  Har dere forresten lest testen i Lyd&Bilde og Stereophile? De påpeker i grunnen det samme som jeg gjør. Lyd&Bilde skriver først at den mangler fraspark i bassen. Aner ikke helt hva det betyr, men deretter skriver de at den mangler oppløsning i overtonene. Og den får ganske middels karakter. Hegel sin DAC til 2k kommer bedre ut. Testen kan leses her:
  http://www.hegel.com/HD2_lydbilde2011.pdf
  Stereophile sin skribent sammenlignet den mot Benchmark og beskriver noe lignende med toppoktavene. Målemessig kom den ikke veldig bra ut heller, men helt greit.

  Legger ved noen bilder fra testen i Stereophile som jeg håper er leselig.
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder       
  Representerer lydogakustikk.no og vera-audio.com

 14. #14
  nb
  Guest

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  @Marsboer, takk for utfyllende info - noenlunde som jeg har forstått det selv. Har personlig aldri skjønt hva som er så fryktelig stas med audio over USB kontra SP/DIF utover at det muligens er enklere å bare plugge inn en ledning for at dataen ser det som et lydkort kontra å skru opp PCen, sette inn kortet og skru inn en skrue for å feste det, samt installere noen drivere og bruke en DAC etter eget ønske.

  Det blir også gjerne fremstillt som at bra ting skal koste så fantastisk mye i denne hobbyen (noe jeg personlig ikke er enig i, men det er en annen sak), vanskelig å pare den logikken med at en DAC til 5k er state-of-the-art da presumtivt i kombo med at man bruker PC istedenfor CD-spiller og USB istedenfor SP/DIF over optisk eller coax.

 15. #15
  Hifi Freak CDWMcInSpots's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2010
  Sted
  Bergensregionen
  Innlegg
  7,551
  Tagget i
  0 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Sitat Sitat fra nb
  @Marsboer, takk for utfyllende info - noenlunde som jeg har forstått det selv. Har personlig aldri skjønt hva som er så fryktelig stas med audio over USB kontra SP/DIF utover at det muligens er enklere å bare plugge inn en ledning for at dataen ser det som et lydkort kontra å skru opp PCen, sette inn kortet og skru inn en skrue for å feste det, samt installere noen drivere og bruke en DAC etter eget ønske.
  Nytt forsøk. Første forsøk forsvant.

  Du beskriver her en typisk stasjonær PC. Mange mennesker er ikke bekvemme med å åpne en slik, enn si fikle inne i den. Andre liker å bygge dem selv.

  Mange mennesker benytter i dag bærbare datamaskiner. Disse har (normalt) langt færre ekspansjons- og oppgraderingsmuligheter.

  USB er dermed en enkel, praktisk og grei løsning for mange mennesker.

  Hvis man kobler en rekke USB-enheter til samme USB-kontroller (må ikke forveksles med USB-uttak fordi én kontroller kan mate flere uttak), kan det, som allerede nevnt, lett oppstå (forstoppelses)problemer. Dette er langt fra usannsynlig siden de fleste typer utstyr, inkl. dataintensive, finnes i USB-utgaver fordi det er så lettvint og praktisk, f.eks. harddisker, nettverkskort, lydkort, grafikkort, ...
  Løsøreoversikt. Jeg lytter med høyst moderate lydstyrkenivåer.
  Subjektiv observasjon vs. forsøk etter anerkjente vitenskapelige prinsipper.
  Standardforbehold: Meg, mine ører, min smak, på den aktuelle dag, i det aktuelle system, med den aktuelle musikk, ...

 16. #16
  nb
  Guest

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Sitat Sitat fra CDWMcInSpots
  Du beskriver her en typisk stasjonær PC. Mange mennesker er ikke bekvemme med å åpne en slik, enn si fikle inne i den. Andre liker å bygge dem selv.

  Mange mennesker benytter i dag bærbare datamaskiner. Disse har (normalt) langt færre ekspansjons- og oppgraderingsmuligheter.

  USB er dermed en enkel, praktisk og grei løsning for mange mennesker.
  Joda, enig i det. Men blir en lite relevant problemstilling om man diskuterer hva som er "best". Når man ser hva enkelte av oss er villige til å legge av tid og penger i musikkavspilling blir en investering i en PC med mulighet for lydkort ganske triviell, men det blir jo individuelt.

  Innvendigen min var at (asynkron) USB har blitt hypet ganske heftig uten at jeg helt kan skjønne hvorfor. De aller fleste bærbare har for øvrig innebygget SP/DIF ut, men i den grad det er viktig kan sikkert disse utgangene være av varierende kvalitet. Og da kan man jo bruke den DAC man måtte ønske. Etter normal "Hi-End"-logikk er det jo noe nær en umulighet at analogdelen i en liten og billig dings som HRT kan matche tyngre eksterene DACer.

 17. #17
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Oct 2004
  Innlegg
  9,410
  Tagget i
  3 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Sitat Sitat fra CDWMcInSpots
  ... (må ikke forveksles med USB-uttak fordi én kontroller kan mate flere uttak), ...
  ... og flere uttak kan ha hver sin «kontroller».

  mvh
  KJ
  You can get away with anything if you give it a good tune

 18. #18
  Hifi Freak CDWMcInSpots's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2010
  Sted
  Bergensregionen
  Innlegg
  7,551
  Tagget i
  0 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Sitat Sitat fra KJ
  Sitat Sitat fra CDWMcInSpots
  ... (må ikke forveksles med USB-uttak fordi én kontroller kan mate flere uttak), ...
  ... og flere uttak kan ha hver sin «kontroller».
  Ja selvsagt, men er det blitt særlig utbredt ennå (har ikke fullt særlig nøye med på dette på en stund)? En USB-hub er typisk nettopp det, en hub og ikke en svitsj (på samme måte som med nettverksprodukter).
  Løsøreoversikt. Jeg lytter med høyst moderate lydstyrkenivåer.
  Subjektiv observasjon vs. forsøk etter anerkjente vitenskapelige prinsipper.
  Standardforbehold: Meg, mine ører, min smak, på den aktuelle dag, i det aktuelle system, med den aktuelle musikk, ...

 19. #19
  Hifi Freak marsboer's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2010
  Sted
  Akershus
  Innlegg
  3,673
  Tagget i
  0 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Sitat Sitat fra nb
  Etter normal "Hi-End"-logikk er det jo noe nær en umulighet at analogdelen i en liten og billig dings som HRT kan matche tyngre eksterene DACer.
  Etter vitenskapelig "målelogikk" gjør den heller ikke det i følge målingene Orso la ut. Men nå er det jo ikke et ukjent fenomen at utstyr som måler litt slapt også foretrekkes av mange.

  Jeg selv er såpass uheldig at både hjerne og hjerte må være enig om et produkt før det blir aktuelt for egen del. Det må låte bra, men om ikke det tekniske også er bra målemessig blir jeg ikke komfortabel.
  Bryston BDA-2 | Bryston BP-17³ | Bryston 4B SST² | PMC Twenty5.24

 20. #20
  Hifi Freak CDWMcInSpots's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2010
  Sted
  Bergensregionen
  Innlegg
  7,551
  Tagget i
  0 Innlegg

  Erfaring med HRT Music Streamer Pro

  Sitat Sitat fra marsboer
  Jeg selv er såpass uheldig at både hjerne og hjerte må være enig om et produkt før det blir aktuelt for egen del. Det må låte bra, men om ikke det tekniske også er bra målemessig blir jeg ikke komfortabel.
  Løsøreoversikt. Jeg lytter med høyst moderate lydstyrkenivåer.
  Subjektiv observasjon vs. forsøk etter anerkjente vitenskapelige prinsipper.
  Standardforbehold: Meg, mine ører, min smak, på den aktuelle dag, i det aktuelle system, med den aktuelle musikk, ...

Side 1 av 29 12311 ... SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed