Lavardin IS

niha

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
1.035
Antall liker
406
Torget vurderinger
7
Hei!
Har nå blitt eier av en Lavardin IS integrert forsterker. Har en stund vært på jakt etter en erstatter for min trofaste caspian forsterker. Luktet litt på rør, som hørtes spennende ut, men var ikke helt klar for det vedlikeholdet som følger med, som rørskift osv. Kom derimot tilfeldigvis over en Lavardin IS, som etter det jeg forstår mange mener er tilnærmelsesvis lik rørforsterkere. Etter noen timers hjemlån var jeg solgt. Har ikke fått spilt så mye ennå, men høres ut til å være en god match til mitt oppsett.
Dynamisk, detaljert, god dybde og bredde, bra kontroll på høyttalerne til tross for 35W, fyldig mellomtone med god fokus på instrumenter og vokalister. Suveren på klassisk musikk, med god separering av ulike instrumenter og bra dynamikk mellom svake og sterke partier. Gleder meg til mange timer med nytelse.
Dette er en forsterker som bør prøves av de som ikke trenger flere hundre watt og klarer seg uten fjernkontroll. Tror neppe jeg kommer til å savne Caspian, selv om dette også var en meget god og kanskje undervurert forsterker.
 

SOEDAL

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.03.2002
Innlegg
3.101
Antall liker
503
Høres bra ut! Lavardin er spennende forsterkere. Sære og spennende.
 

niha

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
1.035
Antall liker
406
Torget vurderinger
7
Ja, og selv om det ikke betyr så mye for mine opplevelser av forsterkeren, så ville det vært spennende å høre andres erfaringer med Lavardin. Kanskje vi er mange nok til å danne en venneklubb?
 

SOEDAL

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.03.2002
Innlegg
3.101
Antall liker
503
Sikkert kjempegode forsterkere, men jeg har vel ikke inntrykk av at det har vært så mye fokus på dette merket her i Norge. Det virker som at Lavardin har fått større oppmerksomhet i Sverige. Hifi&musik har jo blandt annet testet flere av Lavardins modeller.
 
Topp Bunn