Frakt fra Asia (Filippinene spesielt)

Aries55

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.11.2007
Innlegg
112
Antall liker
0
Jeg bor for tiden pa Filippinene og forsoker a finne ut av miljoet her. Det viser seg a vare meget begrenset, det er jo ingen filippinske produkter som har markert seg pa det internasjonale markeket. Det finnes et forum som heter Wiredstate som tydeligvis samler de mest entusiastiske, og jeg har fatt en viss kontakt der. Blant annet finnes det en "trollmann" i Makati som heter Rene Rivo som gjor gull ut av vintage platespillere og rorforsterkere. Jeg kom plutselig over en annonse av et sett B&W Nautilus 801 til ca n.kr 4000, og det virket jo fristende, men hva med frakt og avgifter ?. Er det noen som har erfaringer her ? Et sett 801 veier jo 200 kg.
Men mest av alt er jeg interessert i forslag til fraktselskaper som sikkert og uproblematisk kan frakte tunge ting fra Asia. Var forovrig pa en messe i Manila som er den store arlige begivenheten der, ikke sa mye imponerende der, men merker som foruten de mest innlysende var representert var JM Labs, Wilson Audio, Electrocompaniet !, Magnepan, JBL, Klipcsh og diverse mystiske. Det eneste som virkelig imponerte var Gallo Acoustics nye toppmodell med en line source rekkende til taket, og med lignende elementer som den allerede beromte modell. Forskjellen var at hver hoyttaler hadde 12 stk 4" ! "subwoofere" pa baksiden av hver hoyttaler !! Musikken som ble spilt gjorde det vanskelig a bedomme denne "subassen" men bevares resten ! Etter min mening er dette et totalt revolusjonerende system med hensyn til gjennomsiktighet, luftighet og frihet for egenlyd ! Dette ER hoyttalere i overste klasse !
Elllers var messen veldig vintage oriientrert med bl.a annnet et enormt monosystem. Pa sporsmal svarte han at hvorfor spille pa 2 kanaler nar all musikken var spilt inn pa 1 ? Bilder folger
 
V

vredensgnag

Gjest
Renato Rivo har jeg gode erfaringer med. Kjernekar.

Når det gjelder frakt bør du faktisk fOrhøre deg med DHL, selv med det kiloantallet. Man kan få overraskende tilbud fra dem om man er litt fleksibel med leveringstidspunkt.
 
Topp Bunn