Cayin 265 AI

O.J.B

Overivrig entusiast
Ble medlem
10.11.2004
Innlegg
837
Antall liker
2
Heisann, bare lurer på om noen har hørt denne forsterkeren, og hvordan denne lyder. Hva slags lydsignatur? varm\mørk eller lys\kald, eller ganske nøytral?

Hva ligger denne på brukt ca.? Ser det ligger en ute til 6500, som jeg har kjøpt nå, men synes det var ganske rimelig, eller ligger de rundt den prisen?

Utrolig spent på denne!

MVH
Ole
 
R

Rojoh

Gjest
Tja, jeg hadde den på hjemlån en kveld. Den er nok litt på den varme siden - mellomtonen spesielt kanskje? Svært beist. Varm blir den òg. Hos meg passet den ikke inn i anlegget. Godt mulig at den gjør det hos deg. Til (brukt)prisen får du nok mye forsterker for pengene, men det var dette med samspillet da... Slikt finner man ikke ut av før man faktisk får prøvd det ut i eget anlegg.

Mvh. Johan
 
J

Jurassic

Gjest
Jeg läner den gjerne ut jeg hvis noen i vestfold/telemark vil pröve den 8)
Den blir ikke sä sinnszkt varm sä det er ikke noe stort problem sommerstid hvis en har mer enn 20 kvadrat stort rom
 

Augustus

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
18.09.2004
Innlegg
106
Antall liker
0
Torget vurderinger
2
Jeg har hatt min 265Ai i ca 2 1/2 år nå. Den heller nok litt over til det varme, men etter å ha hatt noen klasse AB forsterkere hjemme en stund, tror jeg kanskje det like så vel kan skyldes mangelen på crossoverforvrenging. Ikke godt å si. Jeg er imidlertid svært fornøyd med denne forsterkeren, hovedsakelig pga en utrolig flott mellomtone, men også pga fin topp og kraftig, detljert bass.
Jeg hadde i hvertfall ikke solgt den for 6500.. 1/3 av nypris. Til det er den alt for god.

Mvh

swr
 
Topp Bunn