Forslag til headset ~500kr for mp3?

mfafa

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
14.10.2002
Innlegg
120
Antall liker
1
Torget vurderinger
1
Hei hei..

Har lyst på litt god lyd på øret mens jeg jobber om dagen. Har nettopp kjøpt en laptop jeg tenkte å bruke som signalkilde, men da MÅ jeg ha trådløst headset, og såvidt jeg kan skjønne holder de ikke mål hva lydkvalitet angår! Derfor er jeg sugen på å kjøpe denne mp3-spilleren, http://prisguide.hardware.no/product.php?productId=28325, ettersom iRiver later til å lage de beste mp3-spillerne rent kvalitets- og lydmessig :)

Til spilleren trenger jeg naturligvis et ålreit headset. Tenkte på noe i Koss Porta Pro-klassen, om man kan kalle det for det. Altså, noe som ikke veier 300 gram, lukker seg rundt ørene (gjør vondt etter kort tid) og er veldig klumpete! Hadde i første omgang siktet meg inn på disse.
http://prisguide.hardware.no/product.php?productId=40810


Om noen har innspill å komme med er jeg takknemmelig...

mvh.
Harald
 

Erland

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.04.2003
Innlegg
3.238
Antall liker
6
Du er på sporet av noe. Jeg kjøpte et sett AKG K26P da mine Porta pro gikk i stykker, og har aldri sett meg tilbake. Mener jeg betalte kr 425,-på Hifisenterkjeden. Dette er jo ikke superhighend, men faktisk veldig grei lyd. OM du sammenligner Koss Porta Pro, og AKG, så har AKG'en mye strammere og bedre definert bass. Porta pro blir veldig "pløsete".
 

mfafa

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
14.10.2002
Innlegg
120
Antall liker
1
Torget vurderinger
1
Takk for forslaget. Tror jeg får ta en tur til Hifisenterkjeden i Tønsberg og teste ut AKG K26P! :)
 

mfafa

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
14.10.2002
Innlegg
120
Antall liker
1
Torget vurderinger
1
Men nå viser det seg at den gode mp3-spilleren jeg hadde tenkt til å kjøpe IKKE støtter Linux, som "alle" andre IAudio mp3-spillere støtter! Takk M$ for å kjøpe deres møkkafilsystem til denne mp3-spilleren, som gjør at den kun fungerer med nyeste Windows Media Player installert :p Jeg misliker slike standarder som skal tvinge deg til å bruke ditt og datt og ødelegge all morroa....
 
Topp Bunn