Aktimate Maxi; erfaringer og alternativer?

totte

Hi-Fi freak
Ble medlem
18.04.2007
Innlegg
7.296
Antall liker
2.499
Torget vurderinger
0
Fruen vil ha Aktimate, og jeg er i grunnen enig. Maxi'en har også innebygd FM- og internettradio, med trådløs nettverkstilkobling (i tillegg til iPod-docken og andre tilkoblinger), hvilket er effent.

Har noen erfaringer med disse?

Finnes det i det hele tatt alternativer (med iPod-dock, og helst det andre også), og er disse (Edit: altså de mulige alterntivene) i tilfelle noe å vurdere?
 

Kjendis

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.02.2010
Innlegg
2.707
Antall liker
710
Sted
Norway
Torget vurderinger
2
Ja det finnes alternativer til Aktimate som for eksempel Geneva som sprer lyden på en utmerket måte. Audio Pro har modeller som likner på aktimate, men de har ikke dockingstation.
Med Aktimate Maxi får du et meget godt kjøp. Lyden er veldig musikalsk homogen og behagelig. Har vurdert et par lenge, men jeg har ikke plass eller råd. Har vært eier av mini, Låt veldig bra til prisen. Husk å ta med wireworld strømkabel. Den sørger for en markant forbedring.
 
K

Kaare G. Opsahl

Gjest
Har Aktimate mini og er superfornøyd. god lyd og enkelt å frakte med seg påferier og slikt
 

totte

Hi-Fi freak
Ble medlem
18.04.2007
Innlegg
7.296
Antall liker
2.499
Torget vurderinger
0
Takker for svar.

Genevaen er helt klart et alternativ som jeg har glemt litt av. Audiopro har jeg veldig sansen for, og har en liten reiseradio (Porto) fra dem, som spiller veldig godt, størrelsen tatt i betraktning. Tilkoblingsmulighetene på Aktimaten (mulighet for å spille rett fra portabel harddisc eller minnepenn, trådløs nettilgang for nettradio) kan de dog ikke matche.
 
Topp Bunn