Høyttaler til Naim 5i/cd5i

Resurrection

Medlem
Ble medlem
08.10.2010
Innlegg
16
Antall liker
0
Det evige spørsmålet om høyttalermatching ::). Men skal være ganske spesifik, tror jeg :p

I allefall, så har jeg prøvd b&w cm7 en liten stund nå, og det spiller egentlig veldig kjapt presist og ikke spesielt skarpt. Men det virker som det er et hakk for mye mellomtone. Kort sagt ikke helt det jeg er ute etter, så jeg leter videre. Jeg heller nok mer mot litt mykere lyd enn den kalde analytiske når det kommer til smak. Gjerne noe som kan spille det meste av musikk. Litt luft er heller ikke å forakte. Heller litt bittelitt for mye bass enn for lite.

Nå vurderer jeg å prøve Kudos c1, og leser flere steder at det er en god kombinasjon med Naim. Så også at det annonseres Audio Note på bruktbørsen og lurer litt på om noen har en formening om hvordan det kunne passet på Naim? Vil de små C1 kunne spille det meste av musikk(pop, rock osv) uten å bli tynne og slitsomme?

Vel, jeg undres :D
 

toriamos

Hi-Fi freak
Ble medlem
14.02.2005
Innlegg
2.255
Antall liker
24
Torget vurderinger
5
Kall meg spesiell, men det jeg har hørt av Naim sine høyttalere har passet veldig godt til Naim.
 

Resurrection

Medlem
Ble medlem
08.10.2010
Innlegg
16
Antall liker
0
Takk for svar så langt. Neat har jeg sett etter, men budsjettet krever nok at prisen er under 10000, 7-8 hadde vært optimalt. Så brukt er nok tingen, og ser ingen Neat for øyeblikket.

Naim sine egne høyttalere hadde sikkert vært veldig bra, men de små boksene, n-sat tviler jeg mye på om klarer å levere den lyden jeg foretrekker. Leser mange kombinerer med sub der, og da sprekker budsjettet litt igjen. :).

Det er nok mer i lyden fra b&w jeg ikke helt kommer over ens med, så jeg tror nok at et annet merke passer meg bedre.
 
S

Stereo_Mono

Gjest
Synes du burde prøve å ta en lytt på Vienna Acoustics. De har har en spilestil, som kler deres beskrivelse godt og fungerer jo ellers godt med Naim.
 
Topp Bunn