Krise i hverdagen jeg har mistet mine IEM!

Godmode

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
07.01.2003
Innlegg
142
Antall liker
2
Torget vurderinger
1
Jepp, det lønner seg ikke å ha dårlig tid. Klarte å miste mine trofaste Shure SE420 IEM når jeg skulle gå av bussen. Har nå levd en hel uke uten, og i nøden til og med forsøkt å bruke de hvite iPhone proppene(skrekk o gru).

Har forsøkt å gjøre litt research etter et par nye IEM med mikrofon som jeg kan bruke til daglig pendling. Lydkilden er en iPhone 4 med enten rippet aac på vb 320 eller wimp.

Lurte på å klinke til med et par Monster Turbine Pro, helst Copper. Noen her inne som har erfaring med disse? Jeg blir litt forvirret over de svært ulike prisene på disse. Dessuten, er det noen som kan fortelle meg om den mikrofonkablen "Control Talk" kan kjøpes løst, eller evnt ettermonteres? Dette er litt vrient å få tak i synes jeg.
 

Godmode

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
07.01.2003
Innlegg
142
Antall liker
2
Torget vurderinger
1
Ok, har nå fått beskjed om at Monster Turbine Pro ikke kommer med mic, selv om hjemmesiden og annen informasjon rundt omkring tyder på at det er en konfigurasjon som eksisterer. Mulig det er slik at det bare ikke importeres denne konfigurasjonen til Norge?

Uansett, takk for forslaget til Klipsch x10i bambadoo, har myst litt på disse og de virker jo interessante. Har du sammenligned de med andre IEM's? Hvordan er passform, bærekomfort, isolasjonsevne og ikke minst følger det med ulike propper man kan bruke? Til mine sårt savnede Shure fulgte det med et lite lass, men det var bare et par som funktet for meg synes jeg.

Ellers gikk jeg innom Stereofil før jul. De forsøkte(og lyktes med det) i å friste meg med Sennheiser sin IE 8i

Virker utrolig fristende hvis man ser bort i fra prisen som nærmer seg faretruende 3K :eek:

Det værste med denne prisen synes egentlig jeg er at de tar seg betalt nærmere tusen kroner for mikrofonen da et par IE 8 koster litt under 2K, mao omtrent som Klipscene.

Det er ikke noen som mot formodning har prøvd begge her vel?

http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_mobile_music_504173
 
Topp Bunn