Bærbar lyd: Hva kan erstatte Audio Pro Porto?

Larsemann

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
09.07.2003
Innlegg
204
Antall liker
0
Nå har jeg blitt ganske lei av Portoen og vurderer å legge den ut på bruktbørsen for å kjøpe annet. Planen var å ha en god bærbar lydkilde for iPod og radio. Men, radio-delen er jo på grensa til elendig. Mens vi bodde i Oslo fungerte den greit nok, men er ganske pinlig å måtte bære den bort til vinduet midt i Lillehammer for at den skal ta inn P4. I tillegg er det for lav brukervennlighet med mekanisk bryter for å bytte mellom strømtilførsel og lading av batteri. Den støtter heller ikke lading av iPod Touch, slik at jeg med jevne mellomrom må ta den ut og sette den på lading. Ikke er jeg imponert over lyden heller. Mange bekker store og små blir fort en stor å og jeg lurer på om dere har tips til andre produkt som kan gjøre meg fornøyd? Den kan godt være en fryd for øyet i klassen med Geneva slik at den tar seg godt ut på øya i det nyoppussede kjøkkenet vårt, men den skulle også vært oppladbar så den kan tas med ut på tur. Blir løsningen en Geneva (har ikke hørt lyden på den lille riktignok) på kjøkkenbenken og en en Tivoli Pal på tur? Har dere andre erfaringer med Porto-en?

Håper dere kan hjelpe for kona mobber siden jeg kom hjem med "verdens beste iPod-høytaler" (refererte til denne: http://www.teknofil.no/wip4/audio_pro_porto_verdens_beste_ipod-anlegg/d.epl?id=16135)........
 

Ulf-B

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2008
Innlegg
7.905
Antall liker
2.086
Sted
Oslo
Torget vurderinger
20
Engasjerer og engasjerer, fru Blom.... Det nærmeste jeg kommer bærbart, er "flyttbart" - med min Squeezebox Radio. Da er jeg godt dekket med radio pluss musikk fra harddisk på kjøkkenet, på hobbyrommet og på verandaen. Riktignok må jeg ta med strømforsyningen hver gang jeg flytter meg rundt - men det er fordi jeg ikke har somlet meg til å kjøpe den tilhørende oppladbare batteripakken. Ikke noe for lange turer, dog.... Ikke noe iPod heller.... M.a.o.: ikke noe godt svar på spørsmålet ditt, ser jeg. Men lyden er utrolig bra.
 
Topp Bunn