fence audio

Ble medlem
26.10.2010
Innlegg
24
Antall liker
0
har hørt flere som sier at fence audio bare er dritt?
noen som har erfaring med fence?
 

ePi

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.04.2003
Innlegg
1.454
Antall liker
955
I mine øyne og ører er det typisk "konfirmasjonsfase-anlegg", ting man kjøper i begynnelsen av "karrieren" når drittfet bass og volum for begrenset budsjett er de to viktigste parametrene. Steget før Cerwin-Vega! på en måte. Proson, QLN, Dynavoice, Genexxa, JWS osv er vel alle i den kategorien om man skal generalisere litt.

Personlig holder jeg meg så langt unna som overhodet mulig pga. mannen bak, hans (mangel på) forretningsmoral og den svært lite pyntelige affæren med Patos:

......dessverre blitt utsatt p.g.a. konkurs og alle problemer med Basic modellene.
Det største problemet skulle likevel vise seg å være nordmannen Stein Frode Ertzeid ”alias farmen Frode” som i begynnelsen opptrådte som en samarbeidspartner, men som tidlig viste seg å være det motsatte. Han prøvde tidligere i vinter å ta kontroll over Patos ved selv å registrere varemerket Patos bak min rygg på et av sine kina firmaer.

Det hele kuliminerte med at han nylig gikk i fra en avtale der vi sammen skulle realisere nye Patos modeller og arbeide sammen. I stedet fikk han Netthandelen til å overta lageret med feilvare Mk II modeller og deretter sørge for at resten av varelageret til Patos ble kastet.

På lang sikt var kanskje dette den beste løsning, siden jeg da står fritt til å videreføre høyttalerproduksjon uten å måtte ha noe som helst med Ertzeid å gjøre i fremtiden. I ettertid har det også vist seg at Ertzeid har gjort seg skyldig i mer alvorlige ulovligheter mot andre der tvilsom fortningsmoral har vært nøkkelordet.

For dere som har kjøp billige feilvarehøyttalere via internett må dere henvende dere til selger, dvs Netthandelen, Komplett eller Ertzeid i forbindelse med service av disse.

Vil ellers nevne at Netthandelen uten mitt samtykke bruker mitt navn til markedsføring av Ertzeids billige kinahøyttalere som han kaller ”Fence”. Jeg har vært delaktig i noe av utviklingen, men også her har det vist seg at kvalitetskontrollen til dels er mangelfull, med dårlig og varierende kvalitet som resultat. Jeg står på ingen måte inne for det endelige resultatet på de ”Fence” høyttalere som selges hos Netthandelen og Komplett.

Med vennlig hilsen
Roar Moen (- innlegget lagt ut på club-patos 22/9/2008 -)
Har man virkelig lyst til å gi pengene sine til slikt...? Jeg har ikke.
 
Topp Bunn