Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem Passat3B's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2006
  Innlegg
  6
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bruktpris på Surround!?!?

  Hei!

  Lurte på om noen av dere med litt kjennskap til stereo vet hva bruktprisen på dette ligger på:

  NAD-T741
  Dali Blue Series 5005
  Dali Blue Series 2002
  Dali Blue Series C1001
  Dali Blue Series SW A-12

  Komplett med kabler fra Tara Labs

  Mvh Hilsen

  Tommy

 2. #2
  OldBoy
  Guest

  Re: Bruktpris på Surround!?!?

  De seneste årene har jeg vært og sett på en del brukt stereo- og surroundutstyr, dels for å oppgradere eget utstyr, dels for å hjelpe barn og øvrige familiemedlemmer. Ikke det at det nødvendigvis gjør meg til noen ekspert, men jeg har jo fått noen inntrykk, da.

  Surroundforsterkere faller raskt i pris, særlig de merkene som stadig overgås av nye modeller og varianter med stadig flere kanaler og finesser, herunder ganske mange av de japanske. NAD, som du er ute etter, er vel ikke blant de mest turbulente, men likevel:

  Selv en ganske ny surroundforsterker i "massemarkeds"segmentet, ikke eldre enn 1-2 år, kryper fort under halv nypris. Er den eldre, er den nesten passé, og da er det i hvert fall kjøpers marked, og bør kunne bli din for, la meg gjette, rundt 25-30% av nypris, eller til og med lavere.

  Én ting å passe på: Ganske mange av de surroundforsterkerne jeg har vært og sett på, har stått i trange hyller, eller med komponenter stående både oppå og under. Slike har jeg alltid vært skeptisk til, for en surroundforsterker har det med å bli ganske varm, selv med god ventilasjon, og varme er vel ikke akkurat det beste for elektronikken.

  Høyttalere faller ikke fullt så fort i pris, og populære merker som DALI kan holde seg ganske bra. Nå er ikke jeg noen ekspert på DALI, men såvidt jeg vet, har vel Blue 5005 noen år (4-5 år?) på baken, og bør vel kunne være innen rekkevidde for rundt halv nypris, eller noe under det.

 3. #3
  Medlem Passat3B's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2006
  Innlegg
  6
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: Bruktpris på Surround!?!?

  Så rundt halv pris kan man vel si da? takker

 4. #4
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Oct 2005
  Innlegg
  180
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: Bruktpris på Surround!?!?

  Det skal være godt under halv pris hvis alder er 2 år ++ synes jeg. Samtidig må man se hvor mange nye modeller som er kommet etter den du vurderer. Når det er kommet flere oppgraderinger så bør bruktprisen falle raskt.
  Forsterker: Marantz PM15S CD/SACD: Marantz SA15S Høytalere: Tannoy Eyris1 Kabler: Nordost Red Dawn. Sub: REL Storm 5 (med fjernkotroll).

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed