Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Apr 2002
  Sted
  Blystadlia
  Innlegg
  11
  Tagget i
  0 Innlegg

  Hi-End sikringer?

  Fikk et nyhetsbrev fra PS Audio der de skal ta inn noen tyske OFC sikringer av gull . Kan det ha noe for seg å bytte ut slikt? Fant denne siden på nettet: http://www.hifi-tuning.com/index_eng.html
  Er en annen type, men mulig å få tak i. Jeg hører forskjell på strømkabler og kontakter, så jeg skal ikke avvise det, men det høres litt rart ut.
  Har greid å sprenge sikringene på min Bladelius Thor. 4 stk kvikke 5A/250V. Iflg Morten hos NAT ryker de ved belastning på under 1,8 ohm. Har Infinity Renaissance 90, og de går vel under det. Det var nok veldig høyt da sikringene gikk. Med litt promille er det ikke alt en legger merke til
  mvh
  Cary Cinema 11a, Cary Cinema 7.125, Theta Compli Blu, VPI Traveler, Benz Micro Wood SL, Trigon Vanguard II, Trigon Volcano II, ProAc Response 2.5 (bi-ampet), ProAc CC1, Infinity Ref 21i, Sony Bravia KDL-55NX720. Kablet med Wireworld.

 2. #2
  kbwh
  Guest

  Re: Hi-End sikringer?

  Oh la la.
  Hadde kjøpt like sikringer. Tenk om forsterkeren endrer klang og ikke høres ut som en Thor lengre!

  (kbwh har STOR tro på at de som lager og selger gullsikringer ler like godt på veien til banken som de som selger ledningsstumper til 1000 kr/m)

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed