Lån av forsterkere

Vidar Øierås

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.01.2003
Innlegg
3.202
Antall liker
340
Hei,

Er det noen som er villige til å låne bort følgende:

Rørforsterker pushpull og single ended (Audiomix?)
Vanlig klasse AB forsterker (Kan muligens låne sviges' sin)
Klasse D forsterker (Snickers?)
Klasse A forsterker

Send meg gjerne en PM.

Hva skal de brukes til?

De skal måles for å kunne fastslå hvilke lydmessige egenskaper som gir forskjellige forsterkere forskjellig lydkarakteristikk - i prinsippet måles det hvilke eventuelle mangler lyden har som gir en forsterker den lyden den gir. Belastningen er 8 ohms toveis stativhøyttaler, og måleutstyret som kobles parallellt har ingen stor impedansmessig betydning for forsterkeren.
Som referanse skal en kraftig klasse D forsterker benyttes. Dette fordi den med stor sansynlighet har mest dynamisk headroom og minst forvregning og høy dempingsfaktor (Med mindre noen har en DP av solid kaliber til utlån). Tips om forsterker-referanse tar jeg imot med takk :)

En fordel at det er vanlig RCA innganger på forsterkeren. Hvis balansert, setter jeg pris på at denne kan gjøres om til RCA vha. en enkel adapter.

Fraktkostnader dekkes med inntil 200 kroner (Opp til 25kg pr. post. tror jeg det er.)

Mvh.

Vidar
 

Audiomix

Bransjeaktør
Ble medlem
05.07.2004
Innlegg
13.101
Antall liker
4.944
Sted
Kongsberg
Torget vurderinger
28
Jeg bidrar gjerne til denne testen. Men jeg tror ikke Posten egner seg som transportør. Min stor PP er >>25kg og en SET har nylig blitt ødelagt på vei til Vestlandet. Av hvem? Gjett. Ordet begynner med "P".
Når har du tenkt å teste? Hvor lang tid trenger du forsterkerne? Fra min side er det altså snakk om PP med 2 x EL34 og litt over 40 watt. Pluss MAE-SET som gir ca 6 watt. Kan kanskje tilby en SET med 300B også.
 

Dryg

Overivrig entusiast
Ble medlem
17.05.2005
Innlegg
556
Antall liker
3
Begynner på P og slutter på osten? De er håpløse. Ville heller sendt med Tollpost,Linjegods eller annet spedisjonsfirma..
 

Balticthor

Overivrig entusiast
Ble medlem
30.08.2005
Innlegg
709
Antall liker
9
Sted
Ålesund
Du skulle fått lånt mine Midgard 600wattere..for de blir ikke brukt pga at jeg venter på Midgard pre ;) men å sende... :(
Hvor bor du da?
 

KJ

Æresmedlem
Ble medlem
10.10.2004
Innlegg
11.093
Antall liker
4.197
Torget vurderinger
1
Dersom en stk. LCAudio The End Millenium (XP) er aktuelt, kan jeg muligens avstå fra biamping en periode. Forsterkerne må imidlertid hentes/leveres (i Bærum) da jeg mangler egnet embalsje til forsendelse, jf. forøvrig Posten. Forsterkerne har XLR-innganger, men vil evt. bli avlevert med RCA->XLR kabel.

mvh
KJ
 
Topp Bunn