Stjerne-service hos HIFIKlubben

LMC

Æresmedlem
Ble medlem
03.08.2006
Innlegg
24.903
Antall liker
13.158
Sted
Drøbak
Torget vurderinger
45
hei
junior på 14 hadde komfepenger som brant i lomma og etter mye fremog tilbake med nettresearch etc fant han et tilbud han ønsket å slå til på:
HIFIKlubben hadde Denon AVR 1910 hjemmekino receiver på tilbud til snaue 2.800 før 4800
den hadde de rette spec´ene og virket som en god deal, så jeg stakk innom Grensen på vei hjem fra jobb på mandag og plukket med meg en.
da jeg kom hjem stod junior klar i døra
etter en real runde med opprydding,støvsuging ,kabling etc var Altec 14 foran, Jmlabene bak og subben tilkoblet etter alle kunstens regler og klare for test
skuffelsen var derfor stoooor da det viste seg at bruker-grensesnittet på Denon ikke var i nærheten av logikken til min Yamaha RX-V465
MEN det skulle snart vise seg at ved pådrag begynte det å suse ganske kraftig i anlegget
testet både med X-box 360, PC og analog kilden,men det viste seg å være umulig å bli kvitt.
teste også Yamahaen i samme anlegg og den var helt tyst
etter noen timers pes og feilsøking ga vi opp og idag stakk jeg innom klubben og ba om å få pengene tilbake
de testet selvfølgelig receiveren og fant typisk nok ikke noen feil med den
den var tyst som i graven
mulig det skyldtes følsomme ht, men det skulle jo gjelde Yamaha også
det kom et tilbud om erstatningsvare eller gavekort,noe jeg takket høflig nei til
ettet litt diskusjon frem og tilbake ga Anders ganske enkelt beskjed ; vi tar den i retur!pengene tilbake
dette synes jeg de håndterte veldig greit; de var ikke forpliktet til å ta i retur en vare , som i utg.punktet ikke hadde noen mangel,men skjønte fort at en fornøyd "kunde" hadde en større verdi enn å ri prinsipper.
definitivt posistivt og gjør at både jeg og junior gir HIFIKLubben honnør for god kundeservice
ANBEFALES
mvh
Leif
 

Anonym

Æresmedlem
Ble medlem
08.08.2008
Innlegg
11.400
Antall liker
1.135
Torget vurderinger
4
En annen ting er at de gir meget gode priser på demovarer og varer som har vært utlånt, de blir som regel ikke annonsert så det gjelder å være på rett sted til rett tid.

Jeg har ved 2 tilfeller fått meget god pris hos hifiklubben og en gang jeg var innom og kikket spurte jeg om de syntes Lyngdorf Roomperfect fungerte bra fikk jeg spørsmål med en gang om jeg ville ha forsterkeren på hjemlån så de fortjener helt klart en tommel opp.
 

marsboer

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.04.2010
Innlegg
4.356
Antall liker
1.701
Sted
Phobos
Problemet med hi-fi klubben er at servicen er så variabel fra sted til sted og person til person. Jeg har opplevd alt i fra kjempeservice til å havne midt mellom interne stridigheter mellom to Hi-fi klubben butikker.

De lider nok av og til litt av at det er en stor kjede og at beslutningsmyndigheten er relativt lav hos de man treffer bak disken. Dette gjør også at "ryktet" fort blir slik at om man får laber service i en butikk så gjelder dette automatisk alle Hi-Fi klubben butikker.
 

lydbjørn

Hi-Fi freak
Ble medlem
21.04.2005
Innlegg
3.164
Antall liker
49
Sted
Oslo
Aldri hatt noen problemer med Hifi Klubben, men det er en stund siden man var der sist, så mye kan ha blitt forandret siden da!
 
J

J.J

Gjest
Jeg har shoppet aller mest hos Hifi klubben, for det er der jeg har fått best service og veldig bra priser. Det var mest i Drammen før ... Helt til jeg masa så jævli mye at dem bestemte for å åpne butikk i Tønsberg oxo .. og det ser jo og til å gå bra ;D
 

bjos

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
24.08.2008
Innlegg
285
Antall liker
58
Sted
Grimstad
Jeg opplevde selv for gode ti år tilbake å komme med konfpenger på hifiklubben. Dusten på butikken i grimstad, tenkte at alle tenåringer vil ha masse bass og insisterte på å demonstrere mine medbrakte cder (som stort sett var klassisk musikk) på diverse cervin wega alternativer. Bachs juleoratoriet lød med CW så dårlig at mor som var med (og som ikke bryr seg et fnugg om lyd) suprte om det var noe feil med anlegget. Jeg gikk uten å handle og etter dette har jeg vært sketpisk til å handle på klubben. Synd egentlig for de har mange bra produkter!
 
Topp Bunn