Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast norpimp's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2005
  Innlegg
  308
  Tagget i
  0 Innlegg

  Typisk TV-serie Musikk

  Jeg er en av de "få" som er blitt avhengig av en tilfeldig serie som har plaget mange på tv. Jeg er så heldig av å bli avhengig av serien "One Three Hill" som går/gikk på TVNorge. Bra serie men god historie og bla bla bla..

  Det som virkelig overrasket meg, er at det er sinnsykt mye BRA musikk som jeg ikke har hørt før, men som er typisk amerikansk å kunne.

  Her er noen av sangene folk [glb]MÅ[/glb] laste ned:

  Nikola Sarcevic - lock sport knock
  Laura Veirs - Where the gravity is dead
  Tyler Hilton - Missing You
  Jack's Mannequin - Mixed tape
  Jack's Mannequin - Holiday from real
  Jack's Mannequin - Dark Blue
  Fall out boy - Dance Dance

  Dette er sånne typiske sanger som jeg bare MÅTTE ha ned etter å ha sett serien, men det finnes masse andre bra låter også.

  Så: er det noen andre der ute som har noen serier som de liker, og har noen sanger fra den serien som de gjerne vil dele?
  Devialet 200 - Sonus Faber Olympica 1/ Venere 3.0 - Auralic DAC Vega - Nordost Red dawn all the way.

 2. #2
  ijustpop
  Guest

  Re: Typisk TV-serie Musikk

  Dette er jo den nye måten musikkbransjen markedsfører artister på. I big budget såpeserien for unge; O.C er dette gjort best. Band som Killers og Modest Mouse har opptrådt i serien og musikken deres er hyppig brukt som soundtrack. Modest Mouse endte opp med å selge over en mill! av sin siste skive i USA. SubPop band som Shins og Death Cab For Cutie blir promotert gjennom å være en av hovedpersonenes favorittband. Beck sin siste skive Guerro hadde premiere i denne serien da 5 låter fra skive ble brukt i filmens soundtrack mange uker før skiva var i butikken og før noen radiostasjoner hadde spilt den. Bl.a ved hjelp av denne serien har den lille electropop duoen The Postal Service sin første blitt Sub Pop mestselgende noengang. Og dette er selskapet gav ut den første Nirvana skiva.

  Kommer til å se mer av denne type promoarbeid etter hvert.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed