Densen eller Creek

Kjendis

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.02.2010
Innlegg
2.762
Antall liker
716
Sted
Norway
Torget vurderinger
2
Sitter å filosoferer om jeg skal bytte fra Densen til Creek Destiny eller noe annet. Har audiophysic Yara Superior høyttalere som jeg kjøpte på Oslo Hifi senter nylig for 12 laken på tilbud ned fra 20 laken. Jeg har Densen minste cd spiller og forsterker av den nye typen kjøpt i 2006/2007. Har Nordost kabler. Hva vil skje hvis jeg bytter til Destiny forsterker? Blir det bedre, dårligere eller blir det bare anderledes? Det kan bli aktuelt senere og bytte høyttalere til Proac D28 kanskje.

Noen som har fornuftige kommentarer til dette?
 
M

musicus

Gjest
Nå har jeg ikke hatt Creek Destiny ampén, men cd spilleren, og det var en særdeles hyggelig maskin, om enn ikke siste ordet i cd avspilling, men den representerer vel også en annen lydsignatur og tilnærming enn Densen, så det ville muligens være uklokt å ikke teste seg frem her, ta deg god tid og test/gjør en ting om gangen, så oppdager du selv hva du trives med.

mvh
 

Kjendis

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.02.2010
Innlegg
2.762
Antall liker
716
Sted
Norway
Torget vurderinger
2
Jeg har vært Densen eier en stund og har hatt mange fine opplevelser. Men ikke uten problemer. Det er som om Densen er vanskelig og mætsje med andre produkter og det sier de fleste hifimagasinene også.
 
Topp Bunn