audio analogue

kesosjer

Fersking
Ble medlem
07.05.2007
Innlegg
3
Antall liker
0
hei. jeg har en puccini settanta som har hatt noen "hikk".

1.fjernkontrollen har tidvis ikke fungert, den har fungert igjen når jeg har koblet fra og til strømmenkabelen.
2. den har noen dioder som viser hvilken kilde som er i bruk, denne har vist feilmelding (lyst gult istedet for grønt) - slo av og på -fungerte fint igjen.
3. den har noen disoder som viser hvor "høyt" volumet er, disse går ved oppstart opp til maks og ned til null igjen, før en må justere opp lyden til ønsket nivå. disse diodene har gått opp til maks og "hengt" der, når jeg da har trykket ned volumet med et trykk på remote, har disse diodene falt til "50 % volum" og det har kommet lyd ut.

4. det hender at det kommer noen "popp" ut av en aktiv subb jeg har koblet til per "pre out". disse "poppene" kommer ikke ut av HT.


forsterkeren står på ujordet kontakt. dette har ikke vært noe problem med tidligere utstyr eller denne forsterkeren før den etter nesten 2 år finner på disse krumspringene.

noen ideer??????????
 

Audiomix

Bransjeaktør
Ble medlem
05.07.2004
Innlegg
13.108
Antall liker
4.965
Sted
Kongsberg
Torget vurderinger
28
Tror du er best tjent med å ta kontakt med P M Audio.
 

kesosjer

Fersking
Ble medlem
07.05.2007
Innlegg
3
Antall liker
0
ja ble det:)

hadde kraftlaget på besøk, de fant etterhvert noe tøv i en låve lenger bort på bygda. var visst noe jordingsgeier. eg har ikje peiling, men har funket siden. pmaudio var ivertfall veldig behjelpelig med å teste ampen osv, så mye kred te di.
 
Topp Bunn