Dali og Cambridge?

Terka

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.06.2007
Innlegg
1.374
Antall liker
3
Hvordan matcher Dali Lektor 1 og Cambridge Azur 650 A sammen lydmessigt?

Har i dag nevnte høyttalere og benytter meg av en DYI forforsterker samt en effektforsterker fra stueanlegget på guttungens rom i påvente av en DIY forsterker, men ser at jeg ikke rekker å få bygget denne ferdig på en god stund. Kilde er pt en SB Duet.

Annlegget vil da bli som følgende SB Duet - Cambridge Azur 650 A v.2 -> Dali Lektor1 (og etterhvert antagelig en DYI dac)
Vil dette spille bra sammen?
 

Terka

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.06.2007
Innlegg
1.374
Antall liker
3
Veel.. da avtalte jeg like godt kjøp av denne forsterkeren. Brukt, ca ett år, halv pris.
Skulle den ikke passe så havner vel enten forsterker eller ht på bruktbørsen etterhvert. :)
 

Ulf-B

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2008
Innlegg
7.905
Antall liker
2.084
Sted
Oslo
Torget vurderinger
20
Det går sikkert bra. En god venn av meg kjøpte lillebroren til Cambridge Azur 650A sammen med et par Dali Lector 1 - og det låter overraskende bra. Jeg var borte hos ham her forleden for å hjelpe ham litt med oppkoblingen av en Squeezebox - som han inntil videre kjører analogt rett inn i forsterkeren. Selv mine bortskjemte ører måtte innrømme at dette absolutt var til å leve med. Kanskje ikke i et hovedanlegg - men du verden for en lyd sønnen din kommer til å få. Man kan jo lure på hvordan det skal ende med ham når han blir voksen - når han har fått en slik til de grader flying start på hifigaleien.
 

Terka

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.06.2007
Innlegg
1.374
Antall liker
3
Hehe! Han fyller jo snart 2 år og er ganske så glad i musikk! Blandt annen musikk står Timbuktu, AC/DC, og Creedence høyt på lista men pt går det mest i en Beatles låt han ønsker å spille hele tiden når vi leker på rommet. ;D

Må jo inrømme at pappa'en liker å ha musikk der også når han er med og leker, og det er artig at pjokken har preferanser på hva han ønsker å høre på.
 

Terka

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.06.2007
Innlegg
1.374
Antall liker
3
Må nesten melde at Cambridge forsterkeren nå er i hus.
Fikk koblet den opp rett før pjokken kom hjem fra barnehagen og satt på litt musikk. Når han kom inn ytterdøren så gikk han rett inn på rommet sitt og startet å danse, snudde seg deretter mot meg og sa "Musikk.. pappa, musikk!" med et stort smil. ;D

Selv om høyttalerplasseringen (veggmontert (et av argumentene for valg av Dali Lektor)) ikke er optimal når man skal plassere dem risikofritt med tanke på aktiv lek, så låter det ganske så ok. :)
 
Topp Bunn