Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jun 2007
  Innlegg
  1,374
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dali og Cambridge?

  Hvordan matcher Dali Lektor 1 og Cambridge Azur 650 A sammen lydmessigt?

  Har i dag nevnte høyttalere og benytter meg av en DYI forforsterker samt en effektforsterker fra stueanlegget på guttungens rom i påvente av en DIY forsterker, men ser at jeg ikke rekker å få bygget denne ferdig på en god stund. Kilde er pt en SB Duet.

  Annlegget vil da bli som følgende SB Duet - Cambridge Azur 650 A v.2 -> Dali Lektor1 (og etterhvert antagelig en DYI dac)
  Vil dette spille bra sammen?

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jun 2007
  Innlegg
  1,374
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dali og Cambridge?

  Veel.. da avtalte jeg like godt kjøp av denne forsterkeren. Brukt, ca ett år, halv pris.
  Skulle den ikke passe så havner vel enten forsterker eller ht på bruktbørsen etterhvert.

 3. #3
  Hifi Freak Ulf-B's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  7,787
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dali og Cambridge?

  Det går sikkert bra. En god venn av meg kjøpte lillebroren til Cambridge Azur 650A sammen med et par Dali Lector 1 - og det låter overraskende bra. Jeg var borte hos ham her forleden for å hjelpe ham litt med oppkoblingen av en Squeezebox - som han inntil videre kjører analogt rett inn i forsterkeren. Selv mine bortskjemte ører måtte innrømme at dette absolutt var til å leve med. Kanskje ikke i et hovedanlegg - men du verden for en lyd sønnen din kommer til å få. Man kan jo lure på hvordan det skal ende med ham når han blir voksen - når han har fått en slik til de grader flying start på hifigaleien.
  1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
  2) SB Touch, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD20 DAC, Copland DRC-205, Primare BD32, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc DB1, REL S3 sub
  3) SB Touch, Benchmark DAC-3 HGC, 2x Benchmark AHB2, ProAc D1, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

 4. #4
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jun 2007
  Innlegg
  1,374
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dali og Cambridge?

  Hehe! Han fyller jo snart 2 år og er ganske så glad i musikk! Blandt annen musikk står Timbuktu, AC/DC, og Creedence høyt på lista men pt går det mest i en Beatles låt han ønsker å spille hele tiden når vi leker på rommet.

  Må jo inrømme at pappa'en liker å ha musikk der også når han er med og leker, og det er artig at pjokken har preferanser på hva han ønsker å høre på.

 5. #5
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jun 2007
  Innlegg
  1,374
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dali og Cambridge?

  Må nesten melde at Cambridge forsterkeren nå er i hus.
  Fikk koblet den opp rett før pjokken kom hjem fra barnehagen og satt på litt musikk. Når han kom inn ytterdøren så gikk han rett inn på rommet sitt og startet å danse, snudde seg deretter mot meg og sa "Musikk.. pappa, musikk!" med et stort smil.

  Selv om høyttalerplasseringen (veggmontert (et av argumentene for valg av Dali Lektor)) ikke er optimal når man skal plassere dem risikofritt med tanke på aktiv lek, så låter det ganske så ok.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed