Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem ojansen's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2005
  Innlegg
  10
  Tagget i
  0 Innlegg

  Oppgradering av EC AW100 DMB

  Er det noen som har erfaringer med oppgradering av AW100 DMB? Har hørt at den blir ganske lik AW120 lydmessig. Stemmer dette?
  Hva gjøres med forsterkeren?

  Det koster jo en del å få den oppdatert, så det er jo et spørsmål om det ikke er like greit og bytte den ut i en nyere utgave. Eksempelvis AW120.

  Hva mener dere?


 2. #2
  Hifi Freak Ulf-B's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  7,787
  Tagget i
  0 Innlegg

  Oppgradering av EC AW100 DMB

  Den nærmeste erfaringen jeg har med en slik oppgradering, er at jeg har fått sterke anbefalinger om å oppgradere min AW100 DMB. Lyden skal etter sigende bli mer oppløst, og bassen skal bli mer distinkt. Nå bruker jeg min AW100 DMB i et lite anlegg nr. 3 - og til det formålet har jeg mer enn god nok lyd. Derfor er en oppgradering lagt på is - inntil videre. Det koster jo en del - 3.500 kroner sist jeg var inne på hjemmesidene til ECS Holding. Det er ganske mye, sett i forhold til hva en slik forsterker er verdt på bruktmarkedet - har ikke helt oversikten, men en original, uoppgradert AW100 DMB tror jeg går for rundt 5.000 kroner - pluss/minus. Jeg ville i hvert fall ikke gått for en oppgradering hvis jeg ikke var sikker på at jeg skulle beholde forsterkeren en god stund. Nå synes jeg ikke AW120 er den tighteste i klassen, heller - yngstemann har en slik, og vi har sammenlignet - så hvis du ikke er fornøyd med AW100 DMB, er det ikke nødvendigvis slik at du blir fornøyd med AW120.
  1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
  2) SB Touch, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD20 DAC, Copland DRC-205, Primare BD32, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc DB1, REL S3 sub
  3) SB Touch, Benchmark DAC-3 HGC, 2x Benchmark AHB2, ProAc D1, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2003
  Innlegg
  166
  Tagget i
  0 Innlegg

  Oppgradering av EC AW100 DMB

  Hei,
  Hadde en AW100DMB for noen år tilbake som jeg fikk gjort dette med,solgt for ca. halvannet år siden.Tror det må ha vært av de seneste som ble solgt.Om den blir lik AW120 kan jeg ikke si noe om da jeg ikke har hørt den.Har heller ikke noe skjema på hva som ble gjort,men det var vedlagt.Det jeg husker godt dog,var at den ble betydelig 'strammet opp'.Bassen virket tightere og fastere,mellomtonen mer distinkt og den virket mer lettflytende i toppen.Alt i alt syntes jeg det var en betydelig oppgradering.Som Ulf-B nevner så er det vel et spørsmål om hvor lenge du har tenkt å beholde den.Oppgraderingskostnaden får du nok ikke igjen ved et framtidig salg.Tror også at det kan bli vanskelig å få noe særlig over 5K,selv med oppgradering.Håper det var til noe hjelp.
  mvh
  Lytter stort sett til alle former for musikk

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed