Er i Manila, trenger hjelp!

jonas

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.12.2004
Innlegg
2.980
Antall liker
1.218
Sted
Lørenskog
Torget vurderinger
21
Hei venner av sentralen.
Det har seg slik at jeg for oyeblikket befinner meg i Makati, Manila.
Tenkte jeg skulle prove a finne en hi-fi sjappe for jeg vender hjem til det kalde land.
Er pa jakt etter kabler, multispiller/cdspiller/dac og kanskje noen sma monitorer.

Kan jeg please fa litt hjelp til a finne en eller flere sjapper i Makati. Ikke mye a finne pa sjoppingsenterene, men en Samsung LED tv til 15000kr hjemme, koster faktisk 15000kr her ogsa, selv om gjennomsnitt lonna til en Philippiner er pa mellom 500kr -1000kr. Vi er noen heldige djevler 8)

Trenger presise tips med link om mulig for korrekt adresse.

PS: Jeg er ikke pa tulle-tur, men har med kone og barn for a besoke slektninger :)
takk pa forhand
mvh
Bjorn
 

Petre

Hi-Fi freak
Ble medlem
21.11.2007
Innlegg
1.720
Antall liker
1.204
Sted
Siggerud
Du finner ei sjappe med rør og vinyl inne i Green Belt, Makati. Ellers anbefaler jeg en 10-15 minutters rusletur, langs f.eks. Gamboa Street, bort til Cinema Square. Den laveste etasjen, groundfloor, har noen bra butikker, både brukt og nytt. Det har vært noen tråder om emnet tidligere, med anbefalinger av hifishops i Manila. Men generelt er ikke elektronikk noe billig der nede. Selv brukte LP-plater koster tilnærmet det samme som her.
 

jonas

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.12.2004
Innlegg
2.980
Antall liker
1.218
Sted
Lørenskog
Torget vurderinger
21
Var innom Mall of Asia hvor jeg fant en liten sjappe som solgte Cambridge, Popcorn, Marantz, Wharfadale høyttalere og annet, men alt de hadde var eldre mod av det rimelige slaget. På Glorietta kom jeg over en annen sjappe som solgte både Dynaudio, Jamo, JBL og og Polk Audio, men også der var det eldre mod av de rimeligste seriene.
Selv hos de store elektrobutikkene i manila står f,eks eldre mod av Pioneer LX-50 utstilt, og Sony 350 Bluray spiller kostet ca 4800nkr!!!! Rå pris med tanke på at vi bruker 1 mnd på å tjene det samme som hva en relativt godt betalt Pilipiner tjener på 2 år!
Legger vi til prutemulighetene og det fantastiske bruktmarkedet her til lands, så tror jeg vi som har denne vakre, særegne hobby er utrulig heldige med tanke på lønninger og produkt priser. 8)
Nå har jeg kommet hjem igjen og surfer igjen bruktsidene ;)
 
Topp Bunn