Carlsson sensasjon!

Arne_Langaas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2002
Innlegg
180
Antall liker
0
En Carlsson fra gamle dager viser seg å bli en sensasjon av et høyttalersett med nye elementer:

http://www.carlssonplanet.com/oa5iii.php

Den vil etterhvert komme som selvbygg:

http://www.carlssonplanet.com/newsletter_view.php?lang=sv&id=81&utm_medium=email&utm_source=CarlssonPlanetNyhetsbrev&utm_content=224956230&utm_campaign=Nyhetsbrev18december+_+kdkjhh&utm_term=httpwwwcarlssonplanetcomnewsletter_viewphpid812#2

Så her har man muligheten til enten å kjøpe seg et gammelt sett som er solgt i stort antall i Sverige, og renovere dette, eller bygge et fra grunnen av.

Jeg kan tenke meg at de som i gamle dager likte feks Bose 901, vil la seg begeistre vilt av dette høyttalersettet. Ser ut som full surround med bare to høyttalere er fullt mulig her, og for alle andre som er lei av å høre musikken fra to høyttalerkasser, men heller ønsker å oppleve musikken totalt frigjort og isteden tilstede i sin vanlige stue som om musikerne er på besøk..

Ser ut som plasseringsvennlighet og WAF også er tilfredsstilt her! Og den blir meget lettdrevet, så en rørforsterker eller en liten Denon CD-receiver el. l. bør kunne være nok!
 
S

Slorbak

Gjest
:)

Disse Oa 5 får gode omtaler etter oppgradering og disse får en billige orginale i Sverige. Hadde Oa 14 hjemme en stund og de er vel ganske like. Kjempehøytalere disse 14 også.

Hørte et par OA 50 som hovedhøytalere med en prosjektor og det var morro. Carlsson er kommet for og bli hos meg.

Mvh Roar
 
Topp Bunn