Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak Poirot's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2007
  Innlegg
  1,598
  Tagget i
  1 Innlegg

  Vincent kombinasjon

  Er det noen her inne som har kjennskap til kombinasjonen Vincent monoblokker SP-T100 og forforsterker SA-T1? Gode/dårlige erfaringer? Lydsignatur, byggekvalitet osv? Har lyst til å kjøpe denne komboen, men er usikker. It's a jungle out there.
  “If voting made any difference they wouldn't let us do it.”
  - Mark Twain

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Dec 2008
  Innlegg
  101
  Tagget i
  0 Innlegg

  Vincent kombinasjon

  Heisann! denne komboen (sa-t1 og sp-t100) har jeg lang erfaring med.. hadde settet selv i mange år.
  jeg var meget godt fornøyd. en veldig god byggekvalitet med et tiltalende utseende. men lyd kvaliteten er jo det viktigste.. lyden bar preg av en fyldig og varm klangbalanse med god grunntone og en silkemyk diskant..de har en god kontroll over de type frekvensene også.. har hatt høytalere som: confluence,tannoy og nå mine siste danavox(polestar) på de og det fungerte meget godt med alle sammen.. pre-ampen er en ren rør sak mens blokkene er en hybrid konstuksjon. så det innbyr jo til å prøve ut forskjellige typer rør,noe jeg gjorde.. anbefales!

 3. #3
  Hifi-entusiast raytur's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Sted
  Vestfold
  Innlegg
  101
  Tagget i
  0 Innlegg

  Vincent kombinasjon

  Heisan
  Har selv hatt denne kombien i 1,5 år, og kan ikke si annet en at jeg er meget fornøyd.
  Den første tiden spilte de sammen med Monitor Audio GS60, og dette fungerte glimrende. Falt så for fristelsen til å gå for et par Usher Dancere da jeg plutselig fikk mulighet for å få disse for en fornuftig sum penger. Disse var vesentlig mer effekthungrige. Valgte da å kjøpe til en SP331 for å biampe i bassen.
  Dette var en vellykket operasjon. Ikke bare spilte den bedre i bassen, men når monoblokkene slapp å jobbe med bassen spilte disse også vesentlig livligere og mer dynamisk. Jeg har imidlertid oppgradert med bedre rør i både pre og effekt, og det har også løftet prestasjonene til denne komboen.
  Settet synes jeg spiller MUSIKK. De har en livlig og tiltalende måte å spille på, og jeg kan sitte lenge å kose meg med musikken uten å bli lyttetrett. Spesielt synes jeg de er gode på akustisk musikk. Spiller selv mye gammel musikk Dylan, Young o.l og selv ikke alt for bra innspiller synes jeg låter greit.
  Eneste ankepunktet jeg har er at de kanskje kunne vært kjappere i bassen. De spiller mer enn dypt nok men mangler kanskje litt kontroll nederst. Har testet ut et par andre komboer for å høre om det kunne være noe å hente der nederst, men foreløpig har jeg ikke funnet noe som tiltaler meg på samme måte som Vincent komboen uten å måtte veldig høyt i pris.
  Absolutt en kombo du bør prøvelytte. Masse moro og kos for en fornuftig sum penger.
  Raymond

 4. #4
  nb
  Guest

  Vincent kombinasjon

  Jeg hadde dette settet noen år og var godt fornøyd med lyden, solgte de mest fordi de ikke passet helt inn i oppsettet da jeg innførste mulighet for multikanal og flere bildekilder i hjemmet. Det var temmelig bra respons når jeg solgte mine - var i alle fall en tre-fire seriøst interesserte, så det burde være mulig å bli kvitt de igjen om de ikke skulle falle helt i smak eller lysten på noe annet skulle melde seg.

  Et par praktiske ankepunkter du muligens bør ha med i betraktningen

  - Monoblokkene blir VARME. Det kan være et problem i den varme årstiden. Du bør også ha muligheten til å sette de et sted med god lufting.
  - Monoblokkene tok temmelig ofte sikringen når de ble slått på. Det løste seg ved å bytte til tregere automatsikringer. Snakket med importør, og det var et vanlig problem så vidt jeg skjønte.


  En test fra Arve Åheim ligger her
  http://www.audiophile.no/?did=9079355 for effekttrinnene og
  http://www.audiophile.no/?did=9079953 for preampen

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed