Noen som har erfaring med EAR acute?

jonlam

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
05.01.2009
Innlegg
438
Antall liker
5
Sted
Vestfold
Torget vurderinger
1
Hei,

Driver og ser etter cd spiller. Ser også en annen har opprettet nesten samme tråd, har lest gjennom tråden. Den har vært hjelpsom.

Jeg har til nå prøvd flere spiller. Jeg har hjemme på demo en dcs puccini, og vil antagelig gå for denne. Men jeg har lyst å høre hva dere som har EAR Acute kan si om spilleren først. Det er dessverre vanskelig å få høre denne på demo og det blir og vanskelig å handle uten test på anlegget.

Jeg er ute etter oppløshet, detaljer, punch/driv og stram bass med et varmt lydbilde. Jeg kjører mcintosh røreffektforsterker pr. i dag.

Takker og bukker for alle svar.

Mvh. jonlam
 

staker

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
02.06.2004
Innlegg
475
Antall liker
26
Jeg solgte min Acute for ikke mange ukene siden, etter å ha levd med den i ganske så mange år.
Synes dette er en meget bra spiller til prisen.
Lydmessig er den vel litt engelsk i måten å spille på. Ikke så rart kanskje...
Den forandret også mye karakter etter hvilke rør man satt inn. Jeg spilte både med EAR V20, Jeff Rowland 102, Audi aero capitole, og til slutt Graaf gm100 på den. Alle effekttrinnene ble brukt direkte fra spilleren. Synes selv jeg fikk godlyd ut av alle disse etter litt matching. Dette være seg med rør, eller kabler. Høyttalerne jeg har benyttet, er Usher 777, og jeg har aldrig tenkt på at acute har lagt noe demper på forestillningen.

Et meget godt produkt, som er det jeg har hatt lengst uten å bytte ut. Det var også tunkt å se den gå ut av stuen. Gir både visuell og lydmessig eierglede.
 
Topp Bunn