Fjernkontroller til Electrocompaniet

EMC-1UP

Medlem
Ble medlem
17.11.2009
Innlegg
5
Antall liker
0
Hei godtfolk. Ny her på forumet, og på mange måter ny i hifi-verden.

Jeg har EMC-1UP og EC4.7 og en AW 120 + Dynabel Euforia. Kablet med Kimber Silver streak signalkabler og Kimber strømkabler.

Har alltid vært stor fan av EC, men er direkte skuffet over fjernkontrollene mine. Ser ut som Shark, Mark, Phillips osv fra 90-tallet.

Ser det er en rå sak som heter ECT2 RF Fjernkontroll. Vil denne fungere på mitt oppsett? Komponentene er fra 2005 hvis det har noe å si.

Om ikke denne skulle passe, kan noen komme med forslag til noe annet? Funker ECT1 på mitt anlegg? Sliter med å finne noe på noen nettbutikker.

på forhånd takk for hjelpen.

MVh

Runar
 

kyrjens

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
16.12.2007
Innlegg
144
Antall liker
9
Sted
Hamar
Torget vurderinger
2
Kontaktat for en tid tilbake Dynabel (Eltek) med noenlunde samme spørsmål, hadde Ec 4.7 og Emc 1-up cd spiller og fikk tol svar at dette skulle funke sammen med fjernkontrollen. Eneste haken er at Electrocompaniet ikke sender ut denne lengere da det er en eller annen feil på den som gjør at den tapper seg for strøm veldig fort. Skal vistnokk komme med ny modell, men de kunne ikke svare når....
 

avo

Medlem
Ble medlem
11.08.2007
Innlegg
32
Antall liker
0
De har en fiks for dette med strømmen nå, min ble oppdatert i sommer en gang, og istedet for 2 dager mellom hver lading går det nå gjerne 3 uker. Er egentlig veldig godt fornøyd med denne, slipper å peke, samt toveiskommunikasjon som er praktisk.
 

EMC-1UP

Medlem
Ble medlem
17.11.2009
Innlegg
5
Antall liker
0
Gode nyheter.

Jeg har hørt at vi må oppgradere EMC-1UP for at den nye fjernkontrollen skal virke, er det sannhetsgehalt i dette? Noe smått bare med RF?

Vil Forgjengeren, den som følger med 4.6, virke på 4.7? Det er jo slik en EC-fjernkontroll skal se ut :)

Hvor kan man få tak i den oppgraderte nye ECT2 ? Ser Dynabel.no sin er utgått.
 
Topp Bunn