Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2005
  Innlegg
  458
  Tagget i
  0 Innlegg

  Skumgummipropper

  Da jeg kjøpte mine B&W DM 602 for fem år siden fulgte det med et par skumgummipropper til å stikke inn i bassrefleksportene. Men etter to flyttinger og annet rot ser det ut til at disse nå er borte. Har snudd hver stein hjemme nå, og kan ikke finne dem. Irriterende.

  Noen her på forumet som aner hvor man får kjøpt slike løst? Evt hvor vidt det går an å få tak i egnet skumgummi (sort) slik at jeg kanskje kan lage noen selv? Eller har kanskje Hifi-klubben noen sånne på liggende, som jeg kan få kjøpt litt sånn "uoffisielt"? Det er iallfall ikke noe som hifi-kjedene reklamerer for under "tilbehør"-fanen på nettsidene sine.

  Jeg trenger dem ikke nå, men slikt er likevel greit å ha liggende:-)
  Denon DVD-2910, <br />Technics SL-1200 mk2 med Shure M44-7<br />iMac 17&quot; 2,0GHz kjørt gjennom Behringer FCA-202 lydkort<br />Denon PMA-1500AE,<br />B&amp;W DM602 series 3

 2. #2
  Medlem buril2000's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2004
  Innlegg
  9
  Tagget i
  0 Innlegg

  Skumgummipropper

  Jeg vet at slangeforhandlere (tess, hydroscand osv) har runde skumpropper i masse forskjellige størrelser og materialer. Der finner du helt sikkert det du leter etter.
  http://avforum.no/minhifi/show.php/buril2000

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed