Triangle Comete Es 25th Anniversary

Jan_I

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
4.128
Antall liker
308
Hei
Er det noen som har erfaring eller sett/hørt på Triangle Comete Es 25th Anniversary
høyttalerne?
Er disse en grei last for en liten rørforsterker? (12W)

Mvh Jan I
 

Jan_I

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
4.128
Antall liker
308
Ingen som har hørt disse eller den vanlige utgaven?

Hvordan er treverket på denne jubileumsutgaven?

Mvh Jan I
 

Stripper

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
07.05.2007
Innlegg
179
Antall liker
1
Jeg har ikke hørt jubileumsutgaven, men den vanlige Comete'n har jeg lyttet til i egen stue. Selv om den produserte godlyd, kjøpte jeg den ikke. Det ble en gulvstående Triangle i stedet. Siden har jeg byttet til Triangle Magellan Duetto som også er en stativutgave.

Jeg har sett 25th Anniversary in natura, og den var lekker.

Triangle's høyttalere er stort sett lettdrevne, så jeg antar at 12 rørwatt er nok. Jeg har drevet mine Duetto'er med 15 rørwatt, og det var glimrende med masse kraft og dynamikk. På Hortenmessa for et par år siden hørte jeg Triangle Altea drevet av 6,5 rørwatt. Det låt herlig, men lydtrykk ala rockekonsert ble det ikke av det, selvfølgelig.
 

jon-arsp

Hi-Fi interessert
Ble medlem
01.05.2006
Innlegg
89
Antall liker
6
Jeg har nettopp kjøpt et strøkent par av standardutgaven for den nette sum av kr 2000 kr. Dette gjorde jeg etter å ha prøvd et par av de mindre Tinus, i mitt lille lytterom. Jeg hadde egentlig ikke planlagt å bytte høytalere, men slik gikk det............De erstatter Klipsch rf 3, som har fått plass i stua, hvor de har litt mer luft å flytte på.
Jeg har for tiden en Elektrocompaniet på 70W, AN pre og Hegel cdp4a som digitalspiller på Cometene. Av stativhøytalere hadde jeg bare erfaring med de oppskrytte B&W 705, fra de siste årene, men her måtte jeg bare gi opp da de ble for aggressive i diskanten.
Gode erfaringer med Cometen til min musikk som består av mye vokal og ellers akustisk jazz og lavmælte innspillinger. Bare ta kontakt her hvis du er vil.
 
Topp Bunn