Holfi Dac som ikke lar seg reparere

Magnum

Medlem
Ble medlem
11.11.2002
Innlegg
23
Antall liker
0
Jeg har en Holfi Dac som fikk begge digitalinngangene ødelagt. Sannsynligvis pga lydkortet jeg brukte i pcen. (Egentlig mistenker jeg også PSU'en i PC'en som var en gaaaamal sak, men jeg har fått ny nå PSU ihvertfall.) Først sluttet den ene inngangen å virke et halvt år før den første, men den andre virket og jeg switchet mellom inngangene med en elektronisk knapp, så samme feil har nok skjedd med den andre inngangen også. Men derfor mistenker jeg at feilen ikke er "stor".

Jeg har nok ødelagt en resistor eller noe lignende, ikke vet jeg. Men DAC'en har et belegg med hardt lim/plastikk over en liten del av printet, og Audioaktøren/Holfi i Norge sier at det ikke er mulig å få vekk, noe jeg selfølgelig er uenig i iogmed at det er allerede fjernet litt en tidligere gang da den var på "oppgradering". I tilleg så har visst han som konstruerte DAC'en sluttet hos Holfi, så Holfi får ikke tak i kretsskjema?

Jeg har nå bedt om å få sendt den tilbake, og lurer på om det er noen i Bergensområdet som har litt peiling som kunne tatt en liten sjekk. Jeg nekter å kaste vekk en så bra sak.. :(

På forhånd takk
 
Topp Bunn