platesjapper i London

vidarn

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
20.03.2002
Innlegg
314
Antall liker
53
Torget vurderinger
15
Noen som kan anbefale platesjapper (vinyl!) i London. Nytt og brukt..

Vidar
 

ch

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.05.2007
Innlegg
1.671
Antall liker
1.262
For brukt vinyl;
- Haggle og Flashback i Essex Road. Blant de bedre, spesielt Haggle. Stort utvalg, men tildels høye priser for sjeldne ting. Flashback har bedre priser, så stick innom der først. Vel verdt spaserturen (10 - 15 min?) fra Angel undergrunns stasjon.
- De to i Hanway street rett ved Tottenham Court Rd. Ok, ikke minst på grunn av sentral lokasjon.
- Music & Video Exchange og Classical Music Exchange, Notting Hill Gate 38 og 36. M&VE her er bra, atskillig bedre enn den i Berwick St., har en egen avdeling for "sjeldne" plater i 2 etg. Klassisk butikken har et virkelig imponerende utvalg (eller kanskje deprimerende når en ser hva folk ikke vil ha lenger).
- Sister Ray, Vinyl Junkies, (disse 2 har også nytt), Revival Records og Music & Video Exchange i Berwick St. i Soho. Ingen av disse er blant de aller beste, men ok. Der finnes flere butikker i Soho, sjekk Google maps.
- HMV på Oxford St. har en god del nye plater.
- Så er der minst 4 butikker ved Camden Markets, en Music & Video Exchange, en inne i markedet ved Camden Lock Pl. (forbi elven når en går opp Camden High St. fra stasjonen), og 2 (3) i Inverness St. Den ene der har litt uregelmesige åpningstider - for å si det slik, det er en fordel å komme etter lunsj, så har kanskje eierem kommet seg på jobb (alt ifølge eieren av den andre butikken). Disse er OK, og Camden kan være greit å besøke likevel.

Var innom alle disse tidligere denne uken. Lykke til.

mvh
 

ottone

Æresmedlem
Ble medlem
08.04.2008
Innlegg
14.281
Antall liker
11.053
Sted
Stavanger
Torget vurderinger
3
Det er det nyttigste jeg har sett på HFS på lenge, ch, mange takk!
 

Wergeland

Overivrig entusiast
Ble medlem
15.05.2009
Innlegg
1.073
Antall liker
63
Torget vurderinger
1
Det er 3-4 tråder om platebutikker i London allerede, men jeg tror ch fikk med de fleste bortsett fra Rough Trade records butikkene som er mine favoritter. Ligger i Covent Garden og så er det en i Notting Hill/Portobello Road. Tror de har startet en tredje og, men det var etter at jeg flyttet fra byen.
 
Topp Bunn