Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Dec 2007
  Innlegg
  34
  Tagget i
  0 Innlegg

  Rør i Shengya SP-333 og SA-33

  Må spørre de kunnskapsrike om hva slags rør som jeg skal ha i min Shengya. Er nok på tide med noe nytt, men desverre så er jeg svært lite bevandret i rørenes verden. Vet rett og slett ingenting. Det er jo også et utgangspunkt.

  Har latt meg høre at Shengya spiller litt skarpt i toppen, det er jeg enig i. Har da også latt mine ører bli fortalt det at dette kan jeg gjøre noe med ved å kjøpe andre type rør. Og det er jo int. Da sender jeg spørsmål til noen som kan dette!

  Noen her som vil dele litt info med meg?

 2. #2
  Hifi Freak JK's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  2,448
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1

  Rør i Shengya SP-333 og SA-33

  Jeg vil råde deg som jeg har gjort! Søk på nettet! Der står alt du trenger. Rørene du har er i SP-333 : 6N1 og 6N6 og i SA-33 er 12A7 og 12AU7 (dette sjekker du på rørene)
  Jeg kjenner ikke noe til disse rørene, men du finner en masse på nettet.
  Du kan få billige russiske rør(ligg unna kina rør!) eller du kan bruke uhorvelige summer på NOS rør!
  Lykke til!

  Link : http://thetubestore.com/

  Eller bedre, ring Motron 32 75 21 50
  ARC REF-CD8 /ARC REF10 /ARC REF210/Meadowlark Blue Heron II/Renaissance Blue Master Signalkabler +Renaissance Blue Master høyttalerkabler/Transparent Audio nettkabler/PS Audio P5+DIY Nettfilter

  I Was Born With Nothing, I Still Have Most of It Left - Calvin Russell

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  117
  Tagget i
  0 Innlegg

  Rør i Shengya SP-333 og SA-33

  Hadde en Shengya A10MK med 3 rør og kjøpte 3 nye (ikke billige)for å prøve omkdet var forskjell. Etter noen uker byttet jeg tilbake til de originale og de var faktisk mye bedre. Tror ikke de som står i er dårlige, men det koster jo ikke så mye å prøve noen andre. Jeg prøvde forøvrig Tungsol.
  Gunni2

 4. #4
  Hifi Freak Elektron's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2007
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  1,886
  Tagget i
  1 Innlegg

  Rør i Shengya SP-333 og SA-33

  Jeg kjenner ikke forsterkeren din men er enig med JK i at det kan være en ide å ta kontakt med Motron hvis du selv er nybegynner på rør. At rør kan endre lydsignaturen i en forsterker er etter min egen erfaring hevet over tvil. Som andre rørentusiaster her på forumet har jeg også jobbet litt med ulike rør over tid. Det er en spennende øvelse. Rør som passer perfekt i en forsterker kan for eksempel være helt feil i forhold til en annen. Samtidig er det ikke å legge skjul på at forsterkerne selv er en begrensning for hvilken oppgradering av lyd som er mulig å få ut av et rørbytte. Hvis Motron kjenner forsterkeren din kan du sikkert få nyttige tips på veien. Lykke til med jobben

  mvh Elektron
  Hjemmeanlegget: Acapella High Violon Suboktave Bass MKlll, Cary 306 pro, Cary SLP05 preamp, Cary 211ae monoblokker, en kabel og to fra Celius , Cardas, Xindak og Viablue. Landanlegget: Marten MilesIII, DP6.12, EMC-1up, Mark Levinson P38. Medlem av Fjellsiden Lydlaug.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed