Lyngdorf TDA2200

R

Rojoh

Gjest
Mulig at noen synes at dette spørsmålet hører hjemme i Lyngdorf-tråden, men tror kanskje man får litt bredere feedback her på 'generelt'.

Jeg driver og snuser på hardware til å kjøre et aktivt delt oppsett. Flust av mulige kandidater i alle prisklasser, funksjonalitet og kompleksitet. TDA2200 virker interessant gitt at man får en dugande effektdel med på kjøpet + digital inn. Nå ble jeg ikke helt klok av å lese testen i Fidelity siden jeg hovedsaklig er interessert i ytelsen med DSP (EQ+XO) innkoblet til å booste trykkammermoduler/highpass for å beskytte bassrefleksmoduler + litt flikking på puklene i bassen. RoomPerfect er foreløpig ikke veldig interessant.

Produktet er såpass kostbart at jeg ønsker å "vite" at det holder mål før evt. tusenlappene flyr ut av kontoen. Derfor er jeg meget interessert i feedback på følgende områder:

- Hva mener de som har hørt oppsett med TDA2200 om lyden/kvaliteten? Pros/cons?
- Erfaringer med sub/satelitt-konfigurasjon?
- Leste noe om at enheten kan sende ut spiker/støy når nye filtre lastes ned med fare for å blåse høyttalerelementer til dikkens.

All tilbakemelding tas imot med takk. :)

Mvh. Johan
 

havards

Medlem
Ble medlem
15.09.2005
Innlegg
26
Antall liker
15
Mhp. på det siste punktet så har jeg aldri opplevd det på noen av mine. Men de gir fra seg et lite knepp når jeg slår dem av, litt ubehagelig.

Forøvrig tyder vel det at jeg sitter med 3 stk (!) av sorten på at både lyd og funksjonalitet faller svært godt i smak her i huset.

mvHåvard
 

breuer

Overivrig entusiast
Ble medlem
11.10.2006
Innlegg
814
Antall liker
583
Sted
Kristiansund
Torget vurderinger
7
Har hatt TDA2200 noen år. Det er en seriøs high end forsterker.

Kvalitet: Utrolig bra byggekvalitet i alle deler. Mulighet for å stille maksvolum og følsomhet på hver inngang.
Lyd: Det som slo meg med denne forsterkeren, var dens utrolige åpenhet og "luft" rundt instrumenter og stemmer. De berømte gardinen ble ikke bare tatt ned, men godt pakket inn i skapet. Har lest at noen oppfatter den som "lys" i lyden, men kan skjønne det hvis en går fra en middels normal forsterker som er i overkant varm til TDA2200. Men lys er den ikke, ingenting mangler der nede.

Har ikke prøvd den med sub-oppsett, og har ikke opplevd spiker/støy som du nevner her.
 
Topp Bunn