Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Rojoh
  Guest

  Lyngdorf TDA2200

  Mulig at noen synes at dette spørsmålet hører hjemme i Lyngdorf-tråden, men tror kanskje man får litt bredere feedback her på 'generelt'.

  Jeg driver og snuser på hardware til å kjøre et aktivt delt oppsett. Flust av mulige kandidater i alle prisklasser, funksjonalitet og kompleksitet. TDA2200 virker interessant gitt at man får en dugande effektdel med på kjøpet + digital inn. Nå ble jeg ikke helt klok av å lese testen i Fidelity siden jeg hovedsaklig er interessert i ytelsen med DSP (EQ+XO) innkoblet til å booste trykkammermoduler/highpass for å beskytte bassrefleksmoduler + litt flikking på puklene i bassen. RoomPerfect er foreløpig ikke veldig interessant.

  Produktet er såpass kostbart at jeg ønsker å "vite" at det holder mål før evt. tusenlappene flyr ut av kontoen. Derfor er jeg meget interessert i feedback på følgende områder:

  - Hva mener de som har hørt oppsett med TDA2200 om lyden/kvaliteten? Pros/cons?
  - Erfaringer med sub/satelitt-konfigurasjon?
  - Leste noe om at enheten kan sende ut spiker/støy når nye filtre lastes ned med fare for å blåse høyttalerelementer til dikkens.

  All tilbakemelding tas imot med takk.

  Mvh. Johan

 2. #2
  Medlem
  Ble medlem
  Sep 2005
  Innlegg
  8
  Tagget i
  0 Innlegg

  Lyngdorf TDA2200

  Mhp. på det siste punktet så har jeg aldri opplevd det på noen av mine. Men de gir fra seg et lite knepp når jeg slår dem av, litt ubehagelig.

  Forøvrig tyder vel det at jeg sitter med 3 stk (!) av sorten på at både lyd og funksjonalitet faller svært godt i smak her i huset.

  mvHåvard

 3. #3
  Overivrig entusiast breuer's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2006
  Sted
  Kristiansund
  Innlegg
  756
  Tagget i
  1 Innlegg

  Lyngdorf TDA2200

  Har hatt TDA2200 noen år. Det er en seriøs high end forsterker.

  Kvalitet: Utrolig bra byggekvalitet i alle deler. Mulighet for å stille maksvolum og følsomhet på hver inngang.
  Lyd: Det som slo meg med denne forsterkeren, var dens utrolige åpenhet og "luft" rundt instrumenter og stemmer. De berømte gardinen ble ikke bare tatt ned, men godt pakket inn i skapet. Har lest at noen oppfatter den som "lys" i lyden, men kan skjønne det hvis en går fra en middels normal forsterker som er i overkant varm til TDA2200. Men lys er den ikke, ingenting mangler der nede.

  Har ikke prøvd den med sub-oppsett, og har ikke opplevd spiker/støy som du nevner her.
  Audio Note AN E Spe HE - Line Magnetic 518ia - Technics SL-1200GAE - Ortofon SPU Royal G MK II/Cadenza Blue - Luxman E-250 phono - Bluesound Node 2 -Little Dot CDP_II - PS Audio NuWave DAC

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed