Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  May 2009
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg

  SubMersive - en meget god sub!

  Hei, er det noen av dere som kjenner til SubMersive-subben? Jeg finner ikke noe omtale av denne på norske fora. Den får utrolig god omtale av brukerne i USA. Subben produseres av en enkeltperson, Mark Seaton. Han får også meget positive omtaler som person. Jeg planlegger å kjøpe en når den er tilgjengelig i tre-finish, noe den blir ganske snart. Kanskje noen andre kunne tenke seg å bli med på en sambestilling? Jeg forstår at denne subben egner seg meget godt til musikk. Ta en titt her: http://www.seaton-sound-forum.com/post?id=1945927

 2. #2
  Hifi Freak tweakMan's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  6,203
  Tagget i
  0 Innlegg

  SubMersive - en meget god sub!

  Det er endel om den på www.Audiocircle.com
  Vi disputerte om den med Mark Seaton i november 2008.
  Den er ...veldig stor! Kanskje det er en grunn til at den ikke omtales så mye i Norge?
  Men ja, den skal være legendarisk i sin ytelse, til musikk.


  mvh
  ..

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  May 2009
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg

  SubMersive - en meget god sub!

  Den er vel ikke ulik en SVS PB-13 Ultra eller PB12-Plus/2 i størrelse, og dem er det solgt en del av i Norge? Prisen er riktignok noe høyere, men jeg ville da tro at det finnes en del nordmenn som kunne tenke seg en skikkelig "musikksub". Ut fra hva jeg har lest, skal det særdeles heftige saker til for å overgå en SubMersive. Selv skal jeg kun benytte subben til et stereooppsett. Har Tannoy Glenair 15 og en stue med stort volum og åpen tilstøtende kjøkkenløsning. Jeg vil anta at en så kjapp og kraftig sub vil kunne utgjøre en god avlastnning for det nederste frekvensområdet til Tannoyene. Så kan de få en enda enklere jobb når de serverer vellyd i mid-bassområdet. Der er de herlige!

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed