Hvor bra er EC egentlig ?

B

brand-x

Gjest
Det kan være dristig å nyansere bildet negativt av vår hifi- nasjonalskatt Electrocompaniet. Jeg gjør det som selvoppnevnt EC patriot. Jeg var kanskje det nærmeste man kommer EC-hooligan, med det mener jeg att jeg gjerne har erklært krig for å forsvare det jeg mener er det mest respekterte hifi-merke med flagget på brystet inn og utland. Det er tydligvis vanvittig populært på bruktmarkedet og media er vel også tildels av den oppfattning att intet negativt skal spores om EC`s produkter. Men det er jo egentlig ikke så fryktelig rosenrødt hvis man legger til side forutinntattheten og medias opphausing av hvor bra Ec-produktene er. For når sant skal sies så er EC grøtete bass med masse pukkel og tildels lite detaljert med mye støy og nesten fraværende dynamikk. Driftsstabiliteten er vel ikke direkte veldig bra og her kan det vel neppe bortforklares ett ...... stort missforhold på kvalitet og pris. For å si det slik så satt jeg tidligere og følte livet verdt å leve med den sorte og blanke akrylfronten og følte jeg eide hifi verdens navlestreng og alle måtte da være enig om att ingenting var over eller ved siden og lyden var av beste sort og stakkers den som våget å si att, ja jeg har nå hørt det bedre hjemme hos ?? på ROTELn. Slike personer kan man jo ikke diskutere lyd og kvalitet med, men hvem var det som egentlig ikke helt forstod hvor landet lå ?? Jo selvfølgelig måtte jeg jo våkne opp av EC dvalen en dag, men ikke før jeg begynte å eksprimentere med andre "billigere" produsenters drittprodukter som tidligere ikke tålte dagens lys i mitt hjerte eller øreganger.

Det som har skjedd er att jeg for noen år siden begynte å lytte istedet for å se og oppdaget att hvis ett hifi produkt skal maskere så mye i lydbildet kan man like mye høre med propper i ørene på ett veloppløst dynamisk anlegg. For mangeln på krydder er da like påfallende i begge oppsett.

Kan man overhodet definere kvalitet med så mange grunnleggende mangler med en slik prislapp ???

mvh
brand-x
 

leifa

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
24.06.2005
Innlegg
181
Antall liker
0
Jeg har hatt EC en gang, og var meget fornøyd. Det var i gode gamle dager, så langt tilbake i tid at akrylfronten ennå ikke var påtenkt.
Jeg synes fortsatt at EC gir mye for pengene, selv om prisene nå er skrudd litt i været i forhold til hva det var for noen år tilbake.

LeifA
 

karl

Overivrig entusiast
Ble medlem
03.09.2006
Innlegg
1.192
Antall liker
0
Jeg synes at du må ha vært uheldig. Jeg har hatt EC AW 250 til service, og prøvde det ut. Det synes jeg låt betagende godt. Du kan jo ha hatt dårlig match med resten av anlegget?
 
T

theStig

Gjest
Vær klar over at du tar en "Kvarme" her nå... (taler menigheten midt i mot), men jeg er helt enig med deg. Jeg synes EC produktene er kraftig opphauset når det gjelder kvalitet, men bevares - EC må berømmes for en ting: fantastisk bra markedsføring - ingen over, ingen ved siden. Hadde bare lyd og kvalitet vært like bra, ja da hadde det vært gull.
 
T

Thomas_Lutro

Gjest
Det kan nok diskuteres om Kvarme talte mot eller med menigheten. (For ikke å snakke om hvilken menighet han talte med, og hvilken han talte mot). Men, nok om det. Det er OT så det holder...

EC har av mange grunner en sterk tilstedeværelse i norske audiofilles bevissthet. Jeg vil anta at EC er det merket som på et eller annet tidspunkt har stått i stua til flest forum-medlemmer. Debatter om HiFi-produkter har en tendens til å bidra til en polarisering av meningene. Jeg tror dette er grunnen til at så mange har så sterke meninger i den ene eller den andre retning.

Jeg har selv eid EC 4.5, AW 60, og ECP 1. Lyden var etter min mening meget behagelig og 'musikalsk', preget av sunne kompromisser, men i overkant 'pæreformet'. Da budsjettet vokste seg større enn mine EC-produkter fant jeg bedre muligheter til å gå for en tight og oppløst lyd, uten å måtte slite med skarphet og trettende forvrengning.

At EC for meg er et passert kapittel, betyr likevel ikke at det var dårlige produkter i sine prisklasser. Jeg syntes det var bra ting, som ga meg mange gode musikkopplevelser.

Du har forresten åpnet en Pandoras boks. Dette temaet har en tendens til å få ellers sindige audiofile til å gå bananas.
 

audiomur

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
14.01.2005
Innlegg
422
Antall liker
6
Når kompiser og venner later som de er interessert i hobbyen min, får jeg ofte dette spørsmålet "Electrocompaniet, har du hørt om det merket? det skal visst være knallbra.."
Markedsføringen til EC må ha vært "litt mer enn middels" vellykket, den har jo nådd helt frem til de som sitter der med Elkjiip-anlegg i stua.
 

Zed

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
642
Antall liker
3
Jeg synes at EC AW120 er veldig god forsterker selv om den farger så mye at man kan si at den maler sit eget bilde.
 

x250

Overivrig entusiast
Ble medlem
29.01.2006
Innlegg
758
Antall liker
12
Sted
porsgrunn
det går jkke ann å si at ec er dårlig smaken er som baken dvs delt har hatt en haug med ec pro fra den første 25 wattern til en oppgradert aw 250 r har god erfaring jeg med ec er bra saker
 

lydbjørn

Hi-Fi freak
Ble medlem
21.04.2005
Innlegg
3.164
Antall liker
49
Sted
Oslo
Har hatt ett par EC produkter og synes de har vært bra, men de har vært treeeege, og seine, men de skal jo dra mot rørklang, og da skal det vel høres sånn ut.

Har hatt EC 25 w jub., AW 60, AW 120, ECI 3, ECI 4 og EMC 1, men som sagt matches med like produkter er ekstremt viktig. mao. EC + EC. :p .
 

aksnes

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
10.12.2002
Innlegg
243
Antall liker
0
Jeg har hatt ECI3 og ECI4, og begge de ble for "slappe" for meg. Men lydbildet likte jeg på begge, spesielt å lytte til akustisk livemusikk åpnet en ny verden for meg.
Etter en del diskusjon her på forumet kom jeg etter hvert frem til AW120 og EC4.7, og det dekker alle mine behov. Om man liker lydbildet eller ikke, kommer jo an på om man lytter med noenlunde samme ører som Abrahamsen eller ikke, og om resten av utstyret passer.

Det alle tydeligvis enes om er at EC låter ganske egenartet, og for meg er prisen verdt å betale.
At EC står blandt det ypperste av utstyr i utenlandske butikkhyller, og til mye stivere priser enn her hjemme, skyldes vel neppe bare god markedsføring. Jeg blir absolutt ikke provosert av at andre ikke synes EC er verd pengene, det får bli opp til hver enkelt.

Kan jo nevne at Michael Jacksons "Thriller" ble innspilt på EC-utstyr, og at det står en hilsen/takk i coveret, selv om det på ingen måte har hatt noen betydning for mitt valg.
Men det varmer jo litt i en norsk sjel. :)
 

lomt

Hi-Fi freak
Ble medlem
09.12.2005
Innlegg
1.475
Antall liker
3
Sted
Stavanger
Har selv hatt en AW250 som venn 10 år, med en EC1 "switch" og volumekontroller. Et knallgodt oppsett. Ok, de farger gjerne lyden litt... men på en god måte. Slik som rør også gjør.
Men jeg kan knapt huske å ha sett annonser (bortsett fra i gamle Puls og Audio blader), så jeg må jo spørre: hvilken markedsføring?
Det er eiere av produktene, som er fornøyd med dem, som har vært EC's reklame
Jeg har ikke hørt nye EC produkter, men de "gamle" var verd hver krone. Derfor tipper jeg man fortsatt kan være stolt av å være Ec eier
 
B

brand-x

Gjest
Jeg synes tråden så langt er over all forventning positiv og jeg må få lov å takke så langt, håper dere fortsetter med aksepten for delte meninger. Har som sagt "vært" EC-hooligan/patriot i en del år og opparbeid meg forhold til aw250/180 eci3/4 4.6/4.7 dac og ecpriia+ emc-up og den som jeg føler er mest i tråd med media og personlig erfaring er, tro det eller ei eci-3. Men har også hørt annet utstyr til vesentlig mindre penger som er mye bedre på støy, dynamikk,oppløsning og ikke minst kontroll nedover, og jeg vet de mest harbarka Ec entusiaster finner de første seriene som de absolutt beste. Så skal jeg ut fra egne erfaringer bedømme de produktene jeg har hørt så holder jeg eci-3 og dacèn som de som gir mest valuta for pengene. Dacèn er noe av det bedre jeg har hørt opp mot ganske betydelige prisklasser.
Og rent visuelt gir de meg fremdeles den beste eierfølelsen.

Litt off topic til EC eiere: Et lite kosmetisk tips for å holde akrylfronten pen og ripefri bruk vannbasert bilpolish med mykt papir. det finnes ett produkt fra MAXWAX som er helt fantastisk til frontene. trenger litt overpolering pga. fett men resultatet blir bedre enn nytt.

mvh
brand-x
 
T

Thomas_Lutro

Gjest
Jepp, sjokkerende balansert og behersket!

Jeg har lest noen EC-tråder hvor får den "beina i fryseren, hodet i steikeovnen, og passe snitt-temperatur"-følelsen...

Når det gjelder akryl og riper, har jeg en sånn tube fra Clas Ohlson. Denne er brukt med hell på støvlokket til platespilleren. Kr. 59,- er ingen blodpris for å få anlegget til å se nytt ut.
 

Raven8

Overivrig entusiast
Ble medlem
26.09.2004
Innlegg
706
Antall liker
4
Skal ikke prøve å skryte på meg mye erfaring med diverse ec komponenter. Men er lykkelig med min eci 2. Den skal adri skiftes ut. kommer skattepengene til sommeren blir det oppgradering. Kanskje blir det smak på rør senere men selge eci 2n nope.
 

Bolle

Medlem
Ble medlem
18.01.2005
Innlegg
27
Antall liker
0
Jepp, sjokkerende balansert og behersket!

Jeg har lest noen EC-tråder hvor får den "beina i fryseren, hodet i steikeovnen, og passe snitt-temperatur"-følelsen...

Når det gjelder akryl og riper, har jeg en sånn tube fra Clas Ohlson. Denne er brukt med hell på støvlokket til platespilleren. Kr. 59,- er ingen blodpris for å få anlegget til å se nytt ut.
http://www.clasohlson.no/images/products/N/hi/B/344035_X_2005-06-27_073735.jpg[/img]

Litt off topic, men ble støvdekslet helt ripefritt?
 

anywhere

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
05.02.2004
Innlegg
349
Antall liker
23
Sted
Oslo
Torget vurderinger
3
Det kan være dristig å nyansere bildet negativt av vår hifi- nasjonalskatt Electrocompaniet. For når sant skal sies så er EC grøtete bass med masse pukkel og tildels lite detaljert med mye støy og nesten fraværende dynamikk.
mvh
brand-x
Jeg liker CD spillerne EMC-1 & UP og et par av preampene. Forsterkerne har jeg personlig ikke sansen for. Din beskrivelse av lydbildet er omtrent det samme som jeg har dannet meg. Bass som ei myr en våt høstdag. Driftsikkerheten vet jeg lite om siden få av EC produktene ble gamle i mitt hus.
 
K

kbwh

Gjest
EC er godt nok, også til prisen.
De har en lydsignatur, som alle andre (og den som hevder at Burmester ikke har en lydsignatur tar feil. Der er signaturen bare fargeløs!)
 

heggaII

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.05.2004
Innlegg
199
Antall liker
0
Men jeg kan knapt huske å ha sett annonser (bortsett fra i gamle Puls og Audio blader), så jeg må jo spørre: hvilken markedsføring?
Det er eiere av produktene, som er fornøyd med dem, som har vært EC's reklame
Hørt om Knut Vadseth? ::)
 
B

brand-x

Gjest
en typisk gjenganger er potmetre, har en kamerat som har svidd av betydelige penger på oppgraderinger på sine produkter og med ett like tilbakevendende problem, potmetret på linjetrinnet og jeg må også understreke samme problemet. det som irriterer er att det fungerer lytefritt i en mnd. Og slik bør det jo så absolutt ikke være.

det er slike ting som gjør att den driftsmessige delen ikke kommer tvilen til gode. Det som har skjedd i hans og mitt tilfelle er at man gidder ikke til slutt å sende inn da det samme melder seg etter kort tid.


mvh
brand-x
 

usb

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.10.2005
Innlegg
108
Antall liker
0
en typisk gjenganger er potmetre, har en kamerat som har svidd av betydelige penger på oppgraderinger på sine produkter og med ett like tilbakevendende problem, potmetret på linjetrinnet og jeg må også understreke samme problemet. det som irriterer er att det fungerer lytefritt i en mnd. Og slik bør det jo så absolutt ikke være.

det er slike ting som gjør att den driftsmessige delen ikke kommer tvilen til gode. Det som har skjedd i hans og mitt tilfelle er at man gidder ikke til slutt å sende inn da det samme melder seg etter kort tid.


mvh
brand-x

Jepp, enig. Har selv opplevd dette både med EC-1 og EC-4.5.

mvh
 
B

brand-x

Gjest
Jeg husker for en del år siden da det ble påstått att hvis du snudde Ec produktene på hodet løsnet det ting innvendig. Og den risken fra bestilling til mottak måtte du leve med, jeg var sågar ute for en periode att min lokale hifi-doktor nektet meg å kjøpe fordi det var så mye problemer med produktene og att de neppe fungerte når jeg pakket dem opp. Om han hadde rett ? ja, den ene gangen og det var vel en tid da det var store problemer med underleveransen slik jeg har forstått det. Og det er jo en kjensgjerning blant noen i bransjen att suporten ikke var av den beste og att mye av gjengangerproblemene ble løst midlertidig pga. dårlige intern komponentkvalitet.
Nå skal jo angivelig dette være løst men jeg vet av erfaring att det fremdeles er enkeltproblem som går igjen bla. potmeter. Og jeg må dessverre si at det er nesten med avmakt man kjøper noe nytt fra EC, men har man forkjærlighet for disse produktene må man godta att det neppe blir ett lytefritt eierskap/ekteskap.

mvh
brand-x
 

Solo

Overivrig entusiast
Ble medlem
27.01.2003
Innlegg
1.011
Antall liker
20
Torget vurderinger
2
Nå skal det også sies at på tross av noen problemer blant annet med potmetre så har servicen hos electrocompaniet vært helt fantastisk. Ikke noe annet sted har jeg opplevd liknende servicevilje og jeg har vel knapt betalt en krone for de reperasjoner som har vært.
 

J T

Overivrig entusiast
Ble medlem
06.01.2004
Innlegg
610
Antall liker
10
Nå skal det også sies at på tross av noen problemer blant annet med potmetre så har servicen hos electrocompaniet vært helt fantastisk. Ikke noe annet sted har jeg opplevd liknende servicevilje og jeg har vel knapt betalt en krone for de reperasjoner som har vært.
Det er også min erfaring, det gjelder "gamle" Companiet dog - med Abrahamsen.

Ved to anledninger (henting + frakt tilbake) sendte de budbil hjem til meg på Hurum for å hente monoblokk til rep.

Nye Electrocompaniet har jeg ingen erfaring med, men de er sikkert greie de også?!

Jan Terje
 
B

brand-x

Gjest
Jeg setter ikke tvil ved servicen hos gamle eller nye EC, men kvaliteten innvendig. Problemet til de som bor i nærheten av service stasjonen begrenser tiden man er uten produkt men for de i nord står saken anderledes her oppe er du gjerne uten produkt i flere uker og hvis samme problemet gjentar seg så blir man til slutt drittlei hele greiene og da hjelper det fint lite med god service. det har blitt slik att mange bruker lokal tekniker til å få skiftet bla. potmeter til en pris av 1200-1300,- for å slippe ventetiden og minimere risken for å slåss med postverket om eventuell erstatning for skader påført under frakt.

mvh
brand-x
 

spurv

Overivrig entusiast
Ble medlem
21.09.2004
Innlegg
700
Antall liker
1
EC 4.7 skuffer med dårlig potmetter (skurr, og litt unøyaktig nederst på volum skalaen). Men ellers er dette den beste pre-ampen jeg har testet i den pris klassa. Men Parasound P3 syns jeg også er et scooop, men den er igjen veldig anderledes (litt mer rocka..).
 
B

brand-x

Gjest
spurv !

Hvis du våger og ser forbi eierfølelsen så er det en preamp du burde teste som "parkerer" 4/7 på alle parametre. Støy, tørrhet, detaljer, holografi, og ikke minst DYNAMIKK selv på de meget små nyansene som du aldri oppdager på 4/7. til og med mere linjær mellomtone og klarhet i bunn + flott diskant. Hva jeg tenker på ? Vincent sa-93........ anbefales....

mvh
brand-x
 

Claus

Medlem
Ble medlem
12.10.2005
Innlegg
17
Antall liker
0
Skal ikke prøve å skryte på meg mye erfaring med diverse ec komponenter. Men er lykkelig med min eci 2. Den skal adri skiftes ut. kommer skattepengene til sommeren blir det oppgradering. Kanskje blir det smak på rør senere men selge eci 2n nope.

Hva med NAD 2200'en da, er du lykkelig med den? Kraftig ja, men låter etter mine subjektive ører helt grønnjævlig ;D
 

spurv

Overivrig entusiast
Ble medlem
21.09.2004
Innlegg
700
Antall liker
1
spurv !

Hvis du våger og ser forbi eierfølelsen så er det en preamp du burde teste som "parkerer" 4/7 på alle parametre. Støy, tørrhet, detaljer, holografi, og ikke minst DYNAMIKK selv på de meget små nyansene som du aldri oppdager på 4/7. til og med mere linjær mellomtone og klarhet i bunn + flott diskant. Hva jeg tenker på ? Vincent sa-93........ anbefales....

mvh
brand-x
Vincent var til test det og, VELDIG bra pre, uten tvil! Var SA-T1 jeg brukte da, men utrolig bra var den :). Og det er nok litt med smak. Men musikken ble liksom endel mer "organisk" med EC'en.

Men har nå også litt planer om en Parasound P3, dvs jeg skal ha EC'en også (denne kjøpte jeg forresten brukt til 6500kr.). Men til rock ala Korn, Manson, metallica.. syns jeg P3'en er helt utrolig bra.. blir litt tungvin løsning men..

EDIT: Ble nok litt feil det jeg sa om EC 4.7 da, siden jeg også mener at P3'en er bedre til rock etc... og det har jeg ment hele tiden. P3 koster jo 5000kr brukt ca :)..
 

usb

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.10.2005
Innlegg
108
Antall liker
0
Vincent var til test det og, VELDIG bra pre, uten tvil! Var SA-T1 jeg brukte da, men utrolig bra var den :). Og det er nok litt med smak. Men musikken ble liksom endel mer "organisk" med EC'en.

Men har nå også litt planer om en Parasound P3, dvs jeg skal ha EC'en også (denne kjøpte jeg forresten brukt til 6500kr.). Men til rock ala Korn, Manson, metallica.. syns jeg P3'en er helt utrolig bra.. blir litt tungvin løsning men..

EDIT: Ble nok litt feil det jeg sa om EC 4.7 da, siden jeg også mener at P3'en er bedre til rock etc... og det har jeg ment hele tiden. P3 koster jo 5000kr brukt ca :)..
Digresjon.

Litt kult det der med semantikken organisk. Jeg føler også at det stemmer for en del av EC og andre produkter, feks i gode platespiller-oppsett etc. Men, det heller også mot lite analytisk og lite presist.. Det er en tynn skillelinje her, men uansett kult å seriøst forsøke og bruke en ordlyd på linje med den man bruker feks i vinsmaking.

mvh
 

spurv

Overivrig entusiast
Ble medlem
21.09.2004
Innlegg
700
Antall liker
1
åh, kanskje litt feil valg av ord :). Men Hifi-journalist har jeg aldri vært heller... Flott låter det iallefall nå.. Og det at jeg er fornøyd er det viktigeste for meg! :D... hehe.
 

GFE

Overivrig entusiast
Ble medlem
27.09.2003
Innlegg
830
Antall liker
3
spurv !

Hvis du våger og ser forbi eierfølelsen så er det en preamp du burde teste som "parkerer" 4/7 på alle parametre. Støy, tørrhet, detaljer, holografi, og ikke minst DYNAMIKK selv på de meget små nyansene som du aldri oppdager på 4/7. til og med mere linjær mellomtone og klarhet i bunn + flott diskant. Hva jeg tenker på ? Vincent sa-93........ anbefales....

mvh
brand-x
Hei,

Tror du ikke dette er et spørsmål om matching?

Jeg hadde selv lenge ec 4.7 (tror det var en mk 2, fant det aldri helt ut).
Uansett, siden jeg brukte nemo som effektrinn så fikk jeg tidlig beskjed her på sentralen at dette ikke var noen "match".
Jeg endte opp med å skifte til en krell som var bedre, spesielt på lave lyttenivåer, men forskjelllen var ikke spesielt stor, men stor nok for meg.
Jeg prøvde samtidig flere pre-er, blant annet linn klimax samt primare pre 30 uten at jeg fikk noen "aha" opplevelse.

Mener personlig at ec 4.7 til prisen er en utmerket pre, og har vanskelig for å tro at den blir "parkert" av pre-er i samme prisklasse, da er det i beste fall et spørsmål om matching og en smaksak.

dCS var imidlertid hakket bedre ;D

Mvh
Geir :)
 
B

brand-x

Gjest
GFE !

Selvfølgelig er det ett spørsmål om matching men til bruk på EC er det likevel en reell sammenligning. Det er visse ting med EC 4/7 som bare ikke fungerer uansett andre ledd i kjeden og det er mikrodynamikk , slørete bass og støy. Og jeg har hørt sa-93 på mange flere oppsett og resultatet har vært det samme sammenlignet med 4/7. det er vanskelig å forbigå de faktiske forhold med mangler. de er der enten man liker resultatet eller ikke. De gangene jag har hørt begge etter hverandre har det vært som om tåken har lettet og alt har blitt klart med god utsikt uten å virke øretrettende med sa-93 kontra 4/7. Som å fjerne sløret, med en ekstra lyd-dimensjon.

mvh
brand-x
 

jakr

Overivrig entusiast
Ble medlem
11.11.2004
Innlegg
756
Antall liker
111
Sted
Stavanger
Torget vurderinger
1
jeg har samme erfarig som geir. jeg skiftet nylig ut en 4.7mkII med en bat vk51se. bat-en er bedre ja, men total utklassing er det langt fra. 4.7-en er en meget god pre til prisen, og med god matching må du nok over det dobbelte i pris før du finner noe som kan sies å være distinkt bedre. et annet poeng som må tas med i betraktningen er at ec produkter skal og må kjøres balansert. dersom dette ikke blir gjort kan en bare glemme å få ut optimalt potensiale.

edit: potmeteret kan være plagsomt der er vi enige.
jakr
 

Flageborg

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.02.2005
Innlegg
6.598
Antall liker
3.137
Torget vurderinger
0
EC har ihvertfall et pent ytre....................men det er ingen særlig god grunn til å gidde å dra det i hus.
 

spurv

Overivrig entusiast
Ble medlem
21.09.2004
Innlegg
700
Antall liker
1
jeg har samme erfarig som geir. jeg skiftet nylig ut en 4.7mkII med en bat vk51se. bat-en er bedre ja, men total utklassing er det langt fra. 4.7-en er en meget god pre til prisen, og med god matching må du nok over det dobbelte i pris før du finner noe som kan sies å være distinkt bedre. et annet poeng som må tas med i betraktningen er at ec produkter skal og må kjøres balansert. dersom dette ikke blir gjort kan en bare glemme å få ut optimalt potensiale.

edit: potmeteret kan være plagsomt der er vi enige.
jakr

Ga 6500kr for min jeg :).. Og det viktigeste er jo at jeg erfornøyd. Syns egentlig EC ser helt forjævlig ut :).. store er dem og. samt "jalla" navigasjon :)... men men, det er meg om det da. Lyden er toppers.

Og alt av fjernkontroller funker jo på den skulle jeg tro :) (har philips DVD fjernkontroll som funker på den, og en Arcam (bare volum regulering..)). Er nok bare tilfeldig, men hehe, alle fjernkontrolla mine kan styre volumet på den (men ikke valg av input).
 
B

brand-x

Gjest
Skal dra debatten innom ett annet produkt fra Ec aw250r. Denne skal i henhold til forventnigene på pris og spec`s være mere enn bra, men min erfaring tilsier att her må du ratte mere enn man skulle tro for å få den til å virke konrollert. Har hørt den på flere middels HT der den har store problemer med kontrollen nedover og virker kortpustet. Det skal man da ikke kunne tro eller ?

mvh
brand-x
 

Solo

Overivrig entusiast
Ble medlem
27.01.2003
Innlegg
1.011
Antall liker
20
Torget vurderinger
2
Skal dra debatten innom ett annet produkt fra Ec aw250r. Denne skal i henhold til forventnigene på pris og spec`s være mere enn bra, men min erfaring tilsier att her må du ratte mere enn man skulle tro for å få den til å virke konrollert. Har hørt den på flere middels HT der den har store problemer med kontrollen nedover og virker kortpustet. Det skal man da ikke kunne tro eller ?

mvh
brand-x
Høres merkelig ut, den er jo superkraftig... Du har vel ikke en personlig vendetta mot companiet på gang i denne tråden, virker lite nyansert??
 
Topp Bunn