Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  May 2003
  Innlegg
  252
  Tagget i
  0 Innlegg

  Første lytteinntrykk JBL LS80

  Så var broderns nye høyttalere og forsterker i hus(hans hus). JBL LS80 som fronthøyttalere. Høyttalerne ser lekre ut, ogvirker ikke spesielt store/invaderende.
  Begynte med å høre på den gamle stereoforsterkern -en Harman Kardon 675- og billig cd-spiller fra Marantz (CD5400). En høyttalerkabel fra Rega til venstre høyttaler og en billig fra Qed på høyre!!!
  Høyttalerne ble satt opp der de passet best, på hver side av 60 tommers plasmaen, ganske så nært både skjerm og sidevegger. Egentlig ikke helt optimalt, men..
  Lyden var bra fra første lytt. Fyldig, stor og behagelig lyd!
  Byttet så til Pioneer SC-LX81, men med samme tilbehør forøvrig, inkludert de "asymmetriske" høyttalerkablene...
  Lyden ble strammet opp, og ble mye ryddigere oppover i mellomtone og diskant. Stram, kjellerdyp og kontant bass. Saybia, som ellers har en tendens til å låte stressende og skarpt, låt behagelig og fyldig. Johnny Cash låt realistisk og engasjerende.
  Finfin lyd på pop, rock og akustisk. Både vanlig CD og Mp3 låt bra, selv om man hørte tydelig forskjell på opptakskvalitet.
  Anlegget/høyttalerne gjør definitivt ikke lyden verre enn den er, noe jeg, og sannsynligvis mange andre, setter stor pris på.

  Neste steg er å finne en cd-spiller av bedre slag, gjerne fra Pioneer, f.eks Pioneer PD-D9-J. Også Pioneer BDP-LX71 med blue-ray er et alternativ. Eller noe annet om noen har noen gode forslag!
  Nye høyttalerkabler står også for tur, muligens Kimber 4TC eller noe fra Qed. Kablene skal ha litt lengde siden forsterker og kilder skal stå relativt nært lytteposisjon (latskap).

  NB! Høyttalere og surroundforsterker er helt nye og uinnspillte.

 2. #2
  marsboer
  Guest

  Første lytteinntrykk JBL LS80

  Tror ikke jeg ville begynt med kabler før høyttalerne er plassert 100% optimalt men. Bare å finne frem målebåndet og ordne en likesidet trekant som utgangspunkt.

 3. #3
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Mar 2002
  Innlegg
  3,476
  Tagget i
  0 Innlegg

  Første lytteinntrykk JBL LS80


  Kvitt deg med rega-kabelen, den er bemerkelsesverdig udynamisk.  Mvh. RS
  Trollmannens hule<br /><br />For those who understand, no explanation is necessary, for those who don’t, none is possible

 4. #4
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  May 2003
  Innlegg
  252
  Tagget i
  0 Innlegg

  Første lytteinntrykk JBL LS80

  Kablene ble Van den Hul CS-122. Merket ikke stor forskjell...
  Optisk kabel fra cd til forsterker, for å omgå DACen i cd-spillern og bruke den bedre(?) DACen i Pioneern. Ble noe mer viltert i toppen, noe som ikke var udelt positivt ved lengre tids lytting.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed