Side 1 av 8 123 ... SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 141
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Feb 2003
  Innlegg
  2,436
  Tagget i
  0 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Jeg har i lengre tid lurt på hva jeg egentlig leiter etter i et godt stereoanlegg - hvordan ville det anlegget som fikk meg til å glise fett når jeg skulle gjøre det, sitte med en klump i halsen når det var påkrevet, rocke vilt o.s.v. høres ut - og hvilket anlegg ville det være?

  Jeg vet at det anlegget jeg sitter med hjemme i stua ikke er det - til det mangler det for mye, i bassen, i kropp, trøkk og skyv. Samtidig har det anlegget noen ganske råe kvaliteter på andre områder jeg vil ha med meg videre - oppløsning, luft, rom, slike ting.

  Så de siste årene har jeg vært på messer, på hjemmebesøk o.l. og fått hørt i hvert fall noen anlegg og dannet meg en klarere og klarere ide for hva jeg trenger at et anlegg skal gjøre - primært er det at anlegget må spise "alt". Musikksmaken min vil jeg påstå at er rimelig brei - cd-samlinga mi er katalogisert etter labelene "svart" musikk (hip-hop, soul, funk, reggae, world music), elekotronika, jazz, rock/pop/blues og klassisk - og jeg har en god del cd'r i hver katalog. Og det er et problem i hi-fi sammenheng, har jeg erfart, rett og slett fordi jeg har hørt en del jævli bra anlegg - på rock. Og en del jævli bra anlegg - på jazz. Men få anlegg som bare sluker alt, uten å mukke, uten å reagere.

  Samtidig har jeg vært og blitt mer og mer klar over at jeg ikke vil ha det jeg etterhvert har kalt "typiske high-end-anlegg". D.v.s. slik anlegg til gud vet hvor mye penger du hører på messer, som er sjukt oppløste, bass av en anna verden o.s.v., men som sjelden eller aldri har fått meg til å glemme at det er hermetisert musikk jeg hører på. Kun ett anlegg jeg har møtt har klart å få meg til å glemme det, nemlig Quad 2805 på Copland elektronikk. Før i dag.

  Jeg var nemlig i Oslo, på vei til Gago, og hadde litt tid å slå i hjel. Så jeg stakk innom Stereofil, siden de var praktisk plassert i nærheten av der jeg hadde vært sist (Bare Jazz) og spurte hva de hadde i demorommet sitt. Jeg mente, strengt tatt, det demorommet de har inne i butikken, men fyren bak kassa tok med seg noen nøkler og ba meg bli med han - til det demorommet jeg ikke visste de hadde, som ikke ligger inne i selve butikken. Og der sto det lina opp et komplett MBL-anlegg - husker ikke alt av typebetegnelser, men det var ikke HT med Radialstrahler-mellomtone - så serien "under" den serien. Totalprisen lå sikkert på 600k-700k.

  Der ble jeg sittene i en drøy time og spille meg gjennom låter fra de cd'ene jeg hadde med meg - Femi Kuti, Beethoven-symfonier (Barenboim), Beethoven-strykekvartetter (Endellion, nyinnkjøpt på Aktiv Klassisk), Curtis Mayfield, Tindersticks, Wilco og Miles Davis. Stort sett plater jeg har hørt veldig mye på og som er sentrale deler av ryggmargen i musikkinteressen min - og ikke minst en rimelig variert cocktail av type musikk og kvalitet på innspillinger.

  Og der, i en stol i Grensen, hørte jeg for andre gang i mitt liv et anlegg som var så jævla bra at jeg knapt nok klarte å tenke i hi-fi termer. Jeg bare lytta til musikk og banna over at jeg måtte rekke et tog, sånn at jeg snart måtte dra. Fytti helvete hvor det anlegget spilte etter mine preferanser. Fint at det er omtrent gratis også, da har jeg jo råd til det også.

  Det som slo meg, når jeg fikk summa meg og tenkt meg om, var at lyden var mye mørkere enn mye annen high-end jeg har hørt. Og en anna ting det anlegget ikke gjorde, men som i den sammenhengen betydde ingenting var pin-point imaging og opptegning av rommet. Det anlegget gjorde var å presentere musikerne mot en ravnsvart bakgrunn og la de spille. Kunne jeg peke ut hver og enkelt musiker i Beethoven-symfonier? Nei. Kunne jeg det når jeg hørte på Miles Davis. Hvis jeg ville, ja. Men hvorfor skulle jeg ønske å gjøre det? De var jo der, ingen grunn til å peke og styre, da.

  I førstninga erindrer jeg å sitte med inntrykket av anlegget nok ikke var så jævla oppløst og transienthurtig som jeg skulle ønske. Etterhvert slo det meg at det var bare piss, det var sjukt oppløst og transienthurtig - men du la bare merke til det hvis du ville. Jeg la merke til det når jeg omtrent skvatt til på ei Mayfield-låt hvor trommemannen tydeligvis tenkte at nok er nok, nå er det min tur. Dæven kor det smalt!

  En anna ting som jeg også skvatt litt over var diskanten, eller mer korrekt: at cymbaler og slike ting faktisk flytter luft - i fysisk forstand. De var ikke bare "diskant", de var fysiske gjenstander som ble slått med en pinne og flytte luft deretter. Og videre la jeg merke til en hel skokk med detaljer jeg aldri har hørt på de platene jeg spilte - og dette var, nesten uten unntak, plater jeg vil mene at jeg kjenner svært, svært godt. Forsåvidt morro det, selv om det bare ble registrert som en slags biting.

  For det viktigste av alt var at jeg, igjen, satt med en liten klump i halsen når Tindersticks foredrar om verdens beskaffenhet og kjærlighetens kår i denne verden, jeg gliste som en full mann når Mayfield foredro om Superfly og jeg gjenerindret hvor jævla blå Kind of Blue faktisk er.

  Poenget: begge de anleggene jeg har hørt som har gitt med de opplevelsene jeg beskrev over har vært mørke i klangen. De har ikke drevet med eksessiv pin-pointing eller ekstremt "opplyste" lydbilder. De har bare pella seg til helvete vekk når musikerne har kommet og latt meg være i fred med dem. Og ja, MBL banka livskjiten ut av Quad når det kom til dynamikk, trøkk, bass slike ting - dæven det var noe å høre når Barenboim lar et helt symfoniorkester rive av gårde og jeg bare satt og gliste mens lyden slo inn over meg.

  Hørtes det ekte ut? Nei, ikke faen. Men det ga meg en opplevelse av musikken som jeg knapt, om noen gang, har hørt maken til. Og jeg lærte noe viktig om hvor jeg vil, hva jeg vil ha og hvordan lyd skal høres ut for å være musikk i mine ører - og den lyse klangbalansen i mye annet high-end utstyr jeg har hørt kan herved ta seg i to'ern.

  Først og fremst og til sist: dette var jævil gøy. Det var morro. Dette er hvorfor jeg driver med hi-fi. Det gjorde meg sur for at jeg ikke hadde tatt med flere cd'r. Og det var en sammeneheng i lyden på alle nivåer som, tror jeg, gjorde at jeg måtte virkelig konsentrere meg for å tenke i hi-fi termer - og mange av låtene jeg ofte bare spiller noen minutter av for å sjekke ut enkelte ting, ble jeg nå sittende å høre gjennom hele på - og så enda en og enda en. Nå håper jeg bare at jeg finner et anlegg i betalbar prisklasse som gjør mesteparten av det dette MBL-anlegget gjorde.

  Og hvorfor en tråd om dette? Fordi det slo meg at vi trenger en positiv, hyggelig tråd her på sentralen om akkurat det jeg skrev om nå: hva var det anlegget som fikk hjertet ditt til å banke, det skjeive smilet til å dukke opp og god-følelsen til å dukke fram? Hva er dine transcendentale opplevelser av kombinasjonen hi-fi og musikk? (Og ingen jævla diskusjoner om hva som er high-end, om det er lyst, mørkt, det har vi diskutert før. Begynner noen på det kjøret, henter jeg min nye venn (se tråden min under mine anlegg) og lager bråk. OK? ). I kortfattethet: tenk på dette som en tråd hvor du kan skrive om akkurat dine personlige opplevelser og ingen kommer til å krangle med deg om det, men bare fortelle om sine opplevelser. Det klarer vi vel?
  ____________________________________
  Server / Audiolense / HTPC - DIY DAC-TVC - Heretical - Hegel H2A - Magnepan MG12 (moddet delefilter) - GIK Acoustics

 2. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  677
  Tagget i
  0 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Herrlig!!! Frisker opp med sånt! Har en sånn opplevelse selv, her er kortversjonen.; en eller annen messe i Oslo, Tannoy, noen 3 kantede greie på ca 120cm kanskje, og Tanberg cd, amp, og pre, av den litt flotte typen.. tror det var noe av det sisite de lagde. Den lyden, anere ikke hva de spilte, men den lyden... satt i hjertet. Og til en sum, som den gang selfølgelig ikke var oppnåelig, men kun er veklse penger i dag! Takker for en flott historie! Ha en fortreffelig aften!  -Y  Ikke gitt opp, men nesten..

 3. #3
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Apr 2005
  Innlegg
  4,375
  Tagget i
  0 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  De musikalske egenskapene du fremhever har vært nevnt tusen ganger i diskusjon og anmeldelser av Naim-utstyr, det samme har fraværet av ultradetaljering og pinpoint imagining. Termer som oppløsinng, luft, holografi, trøkk osv kan jg ikke engang forholde meg til. Hvis man skal drive med denslags reduksjonistisk analyse vil man sjelden finne noe som presenterer musikken som en helhet, der man lytter til musikk man liker (ikke slike horrible audiofile utgivelser) og høre at alt bare fungerer.

  Eller man kan gå den objektive ruten og velge utstyr som måler bra, det skal jo a priori være det mest korrekte, men erfaringen viser jo at ikke alle klikker helt på en slik type gjengivelse.

 4. #4
  RoDa
  Guest

  Jeg fant, jeg fant!

  Herlig historie Mbare!!

  Først MBL og så Gago, begge til tjau hundretusner.... så mitt usle om fire timer....
  Jaja, får trøste meg med at det er billig i alle fall

  Veldig interessant dette med "mørket" i lyden.
  Jeg tror ikke det er fordi klangbalansen er tiltet, jeg tror det er siden anlegget er så oppløst at den vanlige klirringen i toppen nå er renset og fremstår som ekte uten disse kantene som så mange liker og tror er diskant.

  Like interessant dette med hurtighet, at det er lett å tro at anlegg med tynge og tungt fundament ikke er "raske nok".
  Igjen er de ikke tiltet i frekvensgangen, de bare strekker seg lengre ned og får med de "trege" lydene i gjengivelsen.
  Men når disse trege lydene henger sammen med de raske, eksempelvis et trommeslag, så skjønner man at det ikke er tregt men korrekt.

  Igjen, herlig historie!! Arti når man blir bergtatt og flytter grenser!

  R

 5. #5
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  May 2009
  Innlegg
  1,014
  Tagget i
  0 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Veldig kult Mbare!

  Tror RoDa er inne på noe også. Den beste diskanten er den som ikke "høres".
  Sony SCD-XA5400ES/Rega P7 Ortofon M2 Blue/ASR Mini Basis/LFD zero LE IV Signature/Yamaha RX-A1010/Tannoy Prestige Sandringham SE/Tannoy Autograph Mini/ Meier Audio Corda Cantate headamp usb-dac/Beyer Dynamic DT770 premium (250 ohm)

 6. #6
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jul 2005
  Innlegg
  644
  Tagget i
  0 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Endelig en positiv tråd!!

  Jeg er så heldig at jeg har drømmelyden i min egen stue..
  Det formidler musikken på en herlig måte, men har også bra pin-point.

  Kunne noe vært bedre?? Ja helt sikkert, men det er ingenting jeg kan sette fingeren på.
  Sony CDP-X5000   DEQX PDC-2.6P   PBN Olympia Mini   PBN Montana XP

 7. #7
  Rubinmedlem JanR's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2006
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  32,190
  Tagget i
  0 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Sitat Sitat fra General8
  Endelig en positiv tråd!!
  Kunne ikke vært mere enig

  Meget bra skrevet/beskrevet Mbare.

  /jan
  Nomen mihi Legio est, quia multi sumus

 8. #8
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Dette var både vakkert og inspirerende, Mbare. Takk! Her sitter jeg, på en søndags formiddag, med kaffe i koppen og et hue som strengt tatt er for tungt til å jobbe. Likevel må jeg lese igjennnom tre artikler som går til redaktøren om et øyeblikk. Nå leser jeg med litt sterkere fokus og mer entusiasme. Takk igjen!
  Du har jo helt rett, vi trenger å dele gleden, opplevelsene, historiene fra de gangene grensene ble flyttet for oss, begeistringen, alle de svimle og lykkelige øyeblikkene som får oss til å glemme utgiftene, frustrasjonene og kranglingen her inne. Greier vi å holde liv i denne innstillingen, tar det ikke lang tid før i alle fall jeg får fornyret tro på HFS igjen. Det har nemlig holdt hardt en stund.....


  En liten historie fra et av mine egne grensesprengende øyeblikk;

  Jeg satt pent plassert i "sweetspot", andektig lyttende til Mozarts pianokonsert nr.23. Det låt så fantastisk medrivende at jeg glemte både tid og sted, og var overhode ikke oppmerksom på at jeg satt hjemme hos meg selv (lurer på hva en dugelig terapeut ville sagt om den der....? )

  Jeg ble veldig oppmerksom på at naturen krevde sitt, for å si det sånn, og griper meg selv i å tenke "faen og, jeg får ta det i pausen"......


  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 9. #9
  Omar
  Guest

  Jeg fant, jeg fant!

  Ta deg en tur til Lyric i Torgata. Spør om å få høre på Cary elektronikk og Proac. Dette er musikaliteten du leter etter. Densen cd og forsterker pluss audiophysic eller audiovectorer høyttalere har også noe av det samme, men låter friskere og mer dynnamisk.
  Du skal heller ikke være fremmed for å prøve YBA elektronikk, gjerne med Monitor audio GS6 eller Gold Signatur 20. Electrocompaniet eller hegel koblet opp på JBL SL 80.
  Dette var forslag som dekker mange prisklasser. Har du over 100 tusen, bør du også se på Burmester.
  Linn driver også med noe nettverkmaskiner hvor du kan laste ned ukomprimert musikk fra nettet. De har cd forsterkere dvd og høyttalere. Dette merket fouserer på at man skal oppleve musiken.

 10. #10
  Æresmedlem
  Ble medlem
  Apr 2008
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  12,469
  Tagget i
  4 Innlegg
  Torget
  1

  Jeg fant, jeg fant!

  Sitat Sitat fra Håvarhede
  Ta deg en tur til Lyric i Torgata. Spør om å få høre på Cary elektronikk og Proac. Dette er musikaliteten du leter etter. Densen cd og forsterker pluss audiophysic eller audiovectorer høyttalere har også noe av det samme, men låter friskere og mer dynnamisk.
  Du skal heller ikke være fremmed for å prøve YBA elektronikk, gjerne med Monitor audio GS6 eller Gold Signatur 20. Electrocompaniet eller hegel koblet opp på JBL SL 80.
  Dette var forslag som dekker mange prisklasser. Har du over 100 tusen, bør du også se på Burmester.
  Linn driver også med noe nettverkmaskiner hvor du kan laste ned ukomprimert musikk fra nettet. De har cd forsterkere dvd og høyttalere. Dette merket fouserer på at man skal oppleve musiken.
  Trådstarter spør vel ikke etter råd om hva han skal kjøpe, såvidt jeg forstår. Det er lettere å komme med kjøp-råd enn å beskrive en sterk lytteopplevelse. Det er ikke lett, det vet den som har prøvd, og det er den største mangelen på hele HFS, etter min oppfatning.
  Jeg strever med å beskrive noen av mine, vi får se.
  Flott, Mbare!
  In theory, theory and practice are the same. In practice, they are not. A. Einstein

 11. #11
  musicus
  Guest

  Jeg fant, jeg fant!

  Sitat Sitat fra Jøgga
  Sitat Sitat fra Håvarhede
  Ta deg en tur til Lyric i Torgata. Spør om å få høre på Cary elektronikk og Proac. Dette er musikaliteten du leter etter. Densen cd og forsterker pluss audiophysic eller audiovectorer høyttalere har også noe av det samme, men låter friskere og mer dynnamisk.
  Du skal heller ikke være fremmed for å prøve YBA elektronikk, gjerne med Monitor audio GS6 eller Gold Signatur 20. Electrocompaniet eller hegel koblet opp på JBL SL 80.
  Dette var forslag som dekker mange prisklasser. Har du over 100 tusen, bør du også se på Burmester.
  Linn driver også med noe nettverkmaskiner hvor du kan laste ned ukomprimert musikk fra nettet. De har cd forsterkere dvd og høyttalere. Dette merket fouserer på at man skal oppleve musiken.
  ....å beskrive en sterk lytteopplevelse. Det er ikke lett, det vet den som har prøvd, og det er den største mangelen på hele HFS, etter min oppfatning.
  Enig!, dette er stor mangelvare på hfs....

  mvh

 12. #12
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Apr 2005
  Innlegg
  4,375
  Tagget i
  0 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Sitat Sitat fra musicus
  Enig!, dette er stor mangelvare på hfs....

  mvh
  Med fare for å virke arrogant: Kanskje det er fordi så mange ikke fokuserer på musikk og tenker mest på utstyr. Hvis man klarer å utgyte de vanlige forferdelige klisjeene som brukes om lyd, de som Fidelity har utviklet til en kunstform, så tyder det på at musikkopplevelsen ikke står i høysetet. Jeg frekventerer helst musikkforumene på hfs, og der er det slett ingen mangelvare med lytteglede. Musikken omtales ofte som en ting i seg selv, ikke som et produkt av stereoanlegget.

 13. #13
  Bransjeaktør Oslo2's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2004
  Innlegg
  809
  Tagget i
  0 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Veldig treffende beskrivelse fra Mbare av opplevelsen av et anlegg som spiller etter egne preferanser. Min første musikkopplevelse med et hifi anlegg var med et komplett Audiopax anlegg demonstrert ved flere anledninger i den gamle butikken til Per Bendiksen. Helt rått. Senere fikk jeg en slik opplevelse hos Lyric med et Proac og Cary anlegg. Så oppdaget jeg Tannoy hos Stereofil. Deres demo for noen år siden med Westminister var som en drøm. Min siste store hifi erfaring gjorde meg svært blakk: det var med et oppsett som jeg endte opp med å kjøpe - musikken falt på plass. Jeg trenger ikke å utfylle det her, da jeg har en egen tråd på det oppsettet og mine erfaringer med komponentene.

  Kan bare bifalle: dette var et livsbejaende innspill av Mbare.
  AN-E SPx AlNiCo| Meishu Phono Silver Signature Tonmeister | DAC 3.1X | CDT Two/II | Luxman PD-444 SME 312S/Nagaoka & Arm 3/IO1

 14. #14
  Æresmedlem Lyngen's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  12,730
  Tagget i
  1 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Sitat Sitat fra Mbare
  .... et anlegg som var så jævla bra at jeg knapt nok klarte å tenke i hi-fi termer. Jeg bare lytta til musikk ...
  Det er essensen i et godt anlegg ja . Å bli hengitt til musikken og bare musikken.


  Et tegn på at "Hifi parametrene" sitter så bra at det føles helt naurlig. Om " pin-point imaging og opptegning av rommet" formildles naturlig i tillegg så er jo ikke det noen ulempe. "Details" bør ikke føles bedre enn virkeligheten. Lys/mørk? Helt naturlig takk .

  Focal Utopia Micro Be - Devialet D200 Headfi: Aune Sx1 - HiFiMan HE400i - UE 900

 15. #15
  musicus
  Guest

  Jeg fant, jeg fant!

  Sitat Sitat fra Bach_Man
  Sitat Sitat fra musicus
  Enig!, dette er stor mangelvare på hfs....

  mvh
  Med fare for å virke arrogant: Kanskje det er fordi så mange ikke fokuserer på musikk og tenker mest på utstyr. Hvis man klarer å utgyte de vanlige forferdelige klisjeene som brukes om lyd, de som Fidelity har utviklet til en kunstform, så tyder det på at musikkopplevelsen ikke står i høysetet. Jeg frekventerer helst musikkforumene på hfs, og der er det slett ingen mangelvare med lytteglede. Musikken omtales ofte som en ting i seg selv, ikke som et produkt av stereoanlegget.
  Jeg synes ikke det er arrogant i det hele tatt, tvert om, jeg har vel selv tatt en u-sving ifht egne prioriteringer på området, man blir rett og slett dritt lei "pling plong hifi".

  mvh

 16. #16
  Hifi Freak kjoenik's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2005
  Innlegg
  3,867
  Tagget i
  0 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Man har funnet godlyden når man kvir seg for å oppgradere i redsel for å ødelegge det man har. Litt sånn, hva kan jeg skifte ut som har minst mulig å si for lyden...
  Lector CDP7 TL, Lenco PTP4/Kuzma 4Point/Lyra Titan i, Fidelity Research FR24mkII/Denon 103, Garrard 401/Audio Origami PU7/EMT TSD15, The Messenger mkIII, Monk Audio Phono Preamplifier, Audion Golden Dream, Avantgarde Duo Mezzo, Chord Company, Blue Jeans Cable, Fat LMC.

 17. #17
  Æresmedlem Lyngen's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  12,730
  Tagget i
  1 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Sitat Sitat fra musicus
  .... man blir rett og slett dritt lei "pling plong hifi".

  mvh
  Er det ikke mer ting som foregår i hodet enn akkurat hvilket anlegg man har? Jeg mener man kan konsentere seg helhjertet om musikken både med såkalte "hifi" anlegg og "musikalske" anlegg. For å bruke disse tøvete kategoriseringene.
  Focal Utopia Micro Be - Devialet D200 Headfi: Aune Sx1 - HiFiMan HE400i - UE 900

 18. #18
  Æresmedlem Valentino's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2008
  Sted
  Ottestad
  Innlegg
  17,575
  Tagget i
  4 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Sitat Sitat fra kjoenik
  Man har funnet godlyden når man kvir seg for å oppgradere i redsel for å ødelegge det man har. Litt sånn, hva kan jeg skifte ut som har minst mulig å si for lyden...
  Er det ikke da man gjerne kaster seg på mye penger for mulig forskjell-kjøret? 
  Vik fra meg, O kjetterske Vranglærere! Jeg hører forskjell på alt! Halleluja!
  Anleggstråd: Bipolare Valentinos drodleDipol
  Grotesque music, million dollar sad / Got no tactics, got no time on hand

 19. #19
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  May 2009
  Innlegg
  1,014
  Tagget i
  0 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Sitat Sitat fra Lyngen
  Sitat Sitat fra musicus
  .... man blir rett og slett dritt lei "pling plong hifi".

  mvh
  Er det ikke mer ting som foregår i hodet enn akkurat hvilket anlegg man har? Jeg mener man kan konsentere seg helhjertet om musikken både med såkalte "hifi" anlegg og "musikalske" anlegg. For å bruke disse tøvete kategoriseringene.
  Jeg har aldri hørt et "pling plong hifi-anlegg", men jeg har hørt en del pling plong musikk på en del hifi-anlegg. Og da har jeg selvsagt ikke stått for musikkvalget selv.
  Sony SCD-XA5400ES/Rega P7 Ortofon M2 Blue/ASR Mini Basis/LFD zero LE IV Signature/Yamaha RX-A1010/Tannoy Prestige Sandringham SE/Tannoy Autograph Mini/ Meier Audio Corda Cantate headamp usb-dac/Beyer Dynamic DT770 premium (250 ohm)

 20. #20
  Æresmedlem Lyngen's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  12,730
  Tagget i
  1 Innlegg

  Jeg fant, jeg fant!

  Sitat Sitat fra Wergeland

  Jeg har aldri hørt et "pling plong hifi-anlegg", men jeg har hørt en del pling plong musikk på en del hifi-anlegg. Og da har jeg selvsagt ikke stått for musikkvalget selv.
  "pling plong" musikk kan jo være flott musikk det også. Alt etter hva hjernen har lært å tenke. Hmm.. spennende harmonier... / ... æhh pling plong..
  Focal Utopia Micro Be - Devialet D200 Headfi: Aune Sx1 - HiFiMan HE400i - UE 900

Side 1 av 8 123 ... SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed