Creek destiny

O

Omar

Gjest
Noen som har erfaringer med Creek destiny forsterker?
Planlegger å anskaffe en slik og koble til monitor audio Gold signatur 20.
Ideer om signalkilde bortsett fra destiny cd mottas med takk. Vurderer å bytte ut et noe stakatto og litt for frampå densen sett.
 

Tommen21

Hi-Fi interessert
Ble medlem
07.12.2006
Innlegg
93
Antall liker
10
Sted
nord trøndelag
Torget vurderinger
1
Hei,har en destiny,meget fornøyd med denne,er vel ikke en muskelbunt på mine dynaudio focus 140 men spiller høyt nok i min lille stue.
Tror den kan spille bra på engelske høytalere (anbefalt med epos) men få en på hjemlån først...
 

Audiophile-Arve

Æresmedlem
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
20.682
Antall liker
7.922
Sted
Kysten, Nordvestlandet, argaste nynorskdistriktet
Torget vurderinger
0
Ekstrem synergi med Epos M 16, men greidde også å drive både bass og diskant på mine hybridelektrostatar. Eg er inne i testperiode II på denne forsterkaren, og kan nemne både vinylriggar og digitale signalkjelder (brukar akkurat no Marantz SA 7003 og 8003 saman med denne med svært, svært godt resultat)
 
O

Omar

Gjest
Jeg har densen cd og forsterker. Men med monitor audio gs 20 blir det for skrikete. Derfor står valget mellom audiophysic Sitara høyttalere med nordost heimdal som blir en investering på kr 30 000. Eller Creek. Hva låter best på poppmusikk, rolig rock og åttitals?
 

BanjoArrne

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.01.2007
Innlegg
1.433
Antall liker
30
Prøv Cyrus 8vs2 med PSX-R.Den er etter min mening bedre en Creek Destiny som også er en god amp.Men Cyrus er hakket vassere og gir musikken den energien den fortjener.Liten ser den ut.Men når man hører den blir man fullstendig overveldet over hvilke krefter som kommer utav den lille saken.Jeg er ikke i tvil om hva jeg skal ha.Spillte meget overbevisende på alt jeg hørte på.

Jeg hadde 8vs og ikke den nye men den nye er faktisk enda bedre.Og mine ankepunkter som litt slank bass og tendenser til skarp diskant en saga blott og derfor har jeg faktisk ingenting og utsette på den lenger og det sier litt!Denne forsterkeren for alt for lite oppmerksomhet i forhold til hva den leverer føler jeg.Rett og slett rått!
Prøv den i allefall før du bestemmer deg.Du kan umulig angre.
 

torhaavard

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
16.10.2006
Innlegg
197
Antall liker
0
Hei. Jeg liker den tanken med Heimdal og AP Sitara. Har selv Heimdal xlr og 2x2 shotgun samt at virgo5 kommer. Tror dette kommer til å spille knallbra og det tror jeg Sitara med Heimdal også kommer til å gjøre.

Mvh

TH
 

Audiophile-Arve

Æresmedlem
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
20.682
Antall liker
7.922
Sted
Kysten, Nordvestlandet, argaste nynorskdistriktet
Torget vurderinger
0
Køyrer no ein biamp-serieutprøving med Creek Destiny integert forsterkar + effektforsterkar.

Dette er elektronikk som verkeleg kan overraske.

Eg har prøvd meg med små høgtalarar, medium høgtalarar, og dei store JBL TL 260 + mine Innersound Eros hybridelektrostatar, og må seie at Destiny-signaturen er eit stort pluss i alle desse samanhengane. Vel finnest det elektronikk som er både meir oppløyst, meir korrekt, og endåtil endå kraftigare, men det gløymest veldig fort. Dette rockar, og ein skal rimeleg høgt opp i McIntosh-prisskalaen for å få JBL til å livne i større grad. Dei relativt krevjande (om enn lettdrivne) Eros speler med ein råskap eg ikkje har høyrt maken til sidan eg hadde full rørforsterkarpakke til dei, og med kontroll på The Eye med Yello som fekk frontgitteret av strekkmetall til å skrangle når eg ga full gass (veldig, veldig høgt...)

Er litt i bakrus øyremessig i dag, men gårskvelden var ein musikalsk FEST. Min for tida heimebuande hifi-son var også rimeleg fornøgd.....

Det er noko særpreg i settet også, trass alt er det veldig mykje spennande alternativ elektronikk i same prissegment der ute. Eg vil likevel seie at det er eit svært vellukka forsterkarsett til prisen, og om du likar å rocke litt, eller finn stor glede i å ha dønn basskontroll, er det viktig å få høyrt Destiny om du orienterer deg i dette prissegmentet. Eg skal komme attende til dette i ein artikkel, men eg kan iallfall seie såpass:
Creek Destiny-settet beståande av integrert forsterkar + effekttrinn ser ut til å vere mykje pengar for noko lite, pent gudsord-aktig frå Storbritannia sin utkant. Det er så lite og søtt, og ingen hifi-nerd vil gje det respekt ut frå utsjånaden. Men eg trur det er det råaste transistorsettet eg har fått prøve ut frå øyene.
 

Destiny

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.03.2007
Innlegg
2.272
Antall liker
227
Torget vurderinger
1
Jeg har hatt Creek Destiny i anlegget en god stund nå, de driver et sett Dynaudio Focus 140, og dette spiller meget bra ;D

Destiny har jo fått glimrende omtaler overralt, tror ikke du trår mye feil der...

Destiny.. :)
 
S

smog

Gjest
Hvorfor ikke prøve Musical Fidelity, ligger et par alternativer på bruktbørsen nå. Passer som hånd i hanske med MA. Tror MF har brukt MA høyttalere på sine demo.

Mvh
Even
 
Topp Bunn