Resultater 1 til 2 av 2

Tråd: Kimber 4vs

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  oldmanriver
  Guest

  Kimber 4vs

  Hei

  I det siste har vi ominnredet kraftig i stua og fruen har i det store og hele fått viljen.Dette har resultert i langt fra optimal plassering av hifi anlegget.
  Klemt inn til både vegger og hjørner. Når det ble koblet var lyden så dårlig at det ble klart at jeg var blitt lurt. Anlegget var blitt salderingspost

  Etter noen dagers betenkningstid bestemte jeg meg for å prøve å finne ut hva som var mulig bå få til med dagens plassering.

  Anlegget drar på årene men har en lyd jeg liker. Det er en NAD 304, Marantz 67 SE og Snell KII og var tidligere koblet opp med biwiring kabler som er for korte til dagens plassering.
  Nå skulle jeg ikke bli lurt. Kabler er kabler og billig er like bra som dyrt. Trodde jeg, og kjøpte biltema kabler. Der ble jeg grundig skuffet ja.
  Når du driver med hifi er du nødt til å tro på dine egne ører. Det er jo halve vitsen og mine ører fortalte meg at std kabler la på artefakter (forvrengninsprodukter) som på mangr måter er ok og ganske naturlig til å begynne med men som blir mer og mer sltsomt og galt etter hvert.

  Gikk så til innkjøp av Kimber 4vs. Rtefaktene forsvant, men lydbildet ble kaldt og anemisk.Ikke noe varme og trøkk i det hele tatt.
  Så prøvde jeg den helligbrøden å koble 4vs opp som biwire.Da kom plutselig all godlyden tilbake og igjen kunne en bruke Eidsvåg til dansemusikk. Bare herlig.

  Reflekterer nå litt i etterkant og trekker følgende lærdom. Snell KII må biwires. Ledningstykkelse på ca 1kvmm til bass er ok dersom du har akustisk drahjelp fra plassering Klinger faktisk rent og pent. Det eneste jeg ofrer med dagens plaasering er noe mindre størrelse i lydbildet når jeg spiller lavt. KII som er en stativhøyttaler ihar i utgangspunktet potensial for en enorm størrelse når den blir plassert ut fra vegg og noe av dette kommer fram når jeg drar på litt. Størrelse på rom er ca 60 kvm (stue/kjøkken/allrom)

  Fornøyd nå

  hilsen
  oldmanriver

 2. #2
  Hifi Freak Cobra2's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2003
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  4,483
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Kimber 4vs

  Ingen erfaringer er så gode som egne..! (ei heller mer dyrkjøpte )

  Arne K
  Of all the things I've lost, I miss my mind the most.
  For sale:
  http://www.hifisentralen.no/forumet/...ser&userid=701

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed