Tips ønskes i forsterkerjungelen!

C

Cyber

Gjest
Jeg er i ferd med å teste ut forskjellige saker på mine Gallo 3.1, men synes det er så vanvittig mye forskjellig å velge mellom at jeg sliter med å få oversikten. Jeg har sub-forsterker på bassens 2. spole så den får litt avlasting i dybden.

Til nå har jeg testet Hegel og Micromega Klasse D og har Musical Fidelity A5.5 på "blokka", men jeg ser jo bare flere og flere merker i øya jo mer jeg sjekker rundt om.

Er det noen virkelig gode saker til ca 15-20 000 jeg har oversett og bør teste ut? Budsjettet kan strekkes et par tusen over, men ikke mange.

Forsterkeren må ha endel strøm da 3.1 er nokså tørste av seg.
 

Audiophile-Arve

Æresmedlem
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
20.682
Antall liker
7.922
Sted
Kysten, Nordvestlandet, argaste nynorskdistriktet
Torget vurderinger
0
Eg har fått stor sans for denne i den aktuelle prisklassen: http://www.audiophile.no/?did=9083354
Svært tilpasningsdyktig gjennom graden av "preamp-aktivisering", og med høve til biamping om pengane skulle strøyme på (har ikkje prøvd dette så langt, men får visstnok ein effektforsterkarar i laupet av helga til felles utprøving)
 

w

Hi-Fi interessert
Ble medlem
23.01.2008
Innlegg
81
Antall liker
0
Dette er egentilg et helt håpløst spørsmål å svare på hvis du ikke setter noen kriterier. Ønsker du deg integrert eller pre/effekt, transistor, kl-D eller rør, antall innganger/utganger osv osv. Du må nesten ta et valg i forhold til disse tingene, så kan du spørre om tips til konkrete produkter.

F.eks: "Hei. Jeg trenger en integrert transistorforterker på +/- 200 watt med fjernkontroll, minst 4 innganger, som har pre ut, sub ut og dobble høyttallerutganger. Da får du tips om 5-6 produkter som passer til ditt budsjett. Så kjøper du den billigste av de. Lydsignaturen bestemmes 90 prosent av høyttalerene dine hvis de driver riktig...
 
C

Cyber

Gjest
Integrert eller pre/effekt
Transistor/KL-D
Må ha 3 innganger og 1-2 utganger

Jeg er klar over at høyttalere spiller mye inn, men føler at forskjellene har vært ganske så merkbare mellom de jeg har hatt inne til nu.
 
Topp Bunn