Resultater 1 til 6 av 6
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg

  322 er hjemme hos far igjen!

  Alle som har hatt hifikomponentene sine på service i kortere eller lengre tid vet hvor ufattelig frustrerende det kan være. Særlig når det drar ut i det uendelige! Min høyt elskede SET-forsterker har vært i eksil på Toten siden midtsommer, og det er jo som de fleste vet en stund siden. Sendrektige reaksjoner fra produsenten får ta det meste av skylda, men nå er alt glemt. Forsterkeren er tilbake hos far med nye rør, nyjustert og indremedisinsk klarert. Den har til alt overmål fått nye terminaler i form av WBTs eminente Nextgen sølv- greier. Og det gjorde susen! Den låter vesentlig bedre enn tidligere, og jeg er en mye lykkeligere mann! JJ 322 er en fantastisk god forsterker, og dens hegemoni er ikke truet i det hele tatt. Tusen takk for all assistanse og velvillighet i denne grusomt lange perioden til 65finger, (uten lånet av dine Heart Double Beat hadde det ikke vært lyd i heimen, Fidelity hadde ikke fått så mye som en tekstlinje og jeg ville ha hatt behov for en industripakning med valium...), Haavard, HCS, Miles og reparatør Anders. Dere er kjernekarer alle sammen. Tusen takk !

  Nå skal jeg sette meg ned med en veldig god kaffekopp og lytte til en forsterker som låter bedre enn noen gang!
  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 2. #2
  Rubinmedlem JanR's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2006
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  32,190
  Tagget i
  0 Innlegg

  322 er hjemme hos far igjen!

  Sitat Sitat fra impulse

  Nå skal jeg sette meg ned med en veldig god kaffekopp og lytte til en forsterker som låter bedre enn noen gang!
  Vel unt, kos deg

  /jan
  Nomen mihi Legio est, quia multi sumus

 3. #3
  Hifi Freak kjoenik's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2005
  Innlegg
  3,859
  Tagget i
  0 Innlegg

  322 er hjemme hos far igjen!

  Godt å høre!
  Lector CDP7 TL, Lenco PTP4/Kuzma 4Point/EMT TSD15, Garrard 401/Audio Origami PU7/Lyra Titan i, Fidelity Research FR24mkII/Denon 103, The Messenger mkIII, Monk Audio Phono Preamplifier, Audion Golden Dream, Avantgarde Duo Mezzo, Chord Company, Blue Jeans Cable, Fat LMC.
  Bergen Lydlaug og Hornalliansen

 4. #4
  Hifi Freak Elektron's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2007
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  1,885
  Tagget i
  1 Innlegg

  322 er hjemme hos far igjen!

  Hei Impulse.

  Ikke noe er som en lykkelig far. Det høres forøvrig ut som om du har sendt barnet på et riktig spennende opphold på Toten. Er dette et sted vi andre fedre kan sende barna til?

  Elektron
  Hjemmeanlegget: Acapella High Violon Suboktave Bass MKlll, Cary 306 pro, Cary SLP05 preamp, Cary 211ae monoblokker, en kabel og to fra Celius , Cardas, Xindak og Viablue. Landanlegget: Marten MilesIII, DP6.12, EMC-1up, Mark Levinson P38. Medlem av Fjellsiden Lydlaug.

 5. #5
  Kaare G. Opsahl
  Guest

  322 er hjemme hos far igjen!

  hjertebarna er i god trim og godt innspilt etter oppholdet i stua på haslum impulse. Bare hyggelig! Sender hjertebarna til deg neste gang nye rør skal spilles inn

 6. #6
  Hifi Freak Haavard's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Sted
  Lena
  Innlegg
  6,491
  Tagget i
  3 Innlegg

  322 er hjemme hos far igjen!

  Takker så meget Impulse.
  Må innrømme at jeg ikke sov så godt i natt. Din JJ hadde jo et lite eksil på mitt soverom, og den gjorde virkelig underverker med søvnrytmene min og konas. Jeg og min bedre halvdel har aldri sovet bedre. Og du har alldeles rett, de nye nextgen pluggene gjorde virkelig underverker. Snorkelydene hos oss begge var renere og med en god del mer transparans (les luft). Vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å få nattesøvnen tilbake.

  Ellers synes jeg det er hyggelig at det ble igjen noen 300b rør på Toten

  Håvard

  Esoteric x03se Sacd & Veridian Utopia dac
  Thor Audio into First watt b4
  Heart DoubleBeat 300b monoblokker
  Lectron JH50
  Great Plains Audio 414a, 288a, 802a
  Lakrissnorer fra HGA & hjemmestrikket sølv

  Hornalliansen

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed