Audio Note CD-spiller i anlegget

Arne_Marco

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
19.03.2002
Innlegg
238
Antall liker
1
Av en eller annen grunn ville ikke drivverket i min Cambridge combo virke lenger. Laseren takket for seg i våres og da den ikke lenger er å oppdrive, begynte jeg å vurdere en ny CD-spiller til anlegget mitt. Det skuffende var i grunnen at drivverket gikk først, fordi jeg hadde vurdert å kjøpe en bedre DAC til drivverket. Nå sitter jeg riktignok ennå med DACen, men uten drivverk.

Men for å gjøre en lengre fortelling kort, har jeg nå kjøpt en Audio Note CD 2.1x/II etter å ha prøvd den en stund. Du verden for et løft!

Sammen med Audio Note Oto SE forsterkeren er musikken blitt meget mer harmonisk og fullstendig. Den flyter lett ut av høytalerne (Klipsch RF3/II) og fyller rommet. Musikken er kontant og hurtigere. Spilleren har meget bedre kontroll over bassen. Alt er mer dynamisk og transparent.

Mang en skive avslører meget mer innhold og det er en glede å høre mange om igjen, til dels etter lange pauser ...

Da jeg også har en Audo Note Zero Tuner, er anlegget blitt et mer AN-anlegg. Platespilleren er en BlueNote Piccolo. Kabelen mellom CD-spiller og forsterker, samt til høytalerne er DBL. Nettkabler Supra LoRad koblet til et strømfilter utviklet og laget av Leif Christensen ...

Når lyden sitter helt i mitt sinn og hukommelse, skal jeg ta for meg mulige enkelt tweaks etter hvert ... i dag står CD-spilleren på Holfi dempeføtter.
 

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Som alt annet an utstyr står musikken i fokus så til de grader...jhar selv hatt en 1,1x på lån en gang , en skikkelig musikkformidler det der og , 2,1 har nok enda bedre kvaliteter tipper jeg , som selv sitter å vurderer en an dac på sikt,.,,,,

Men nå får jeg heller vente på min nye An effekt som ventes levert i Desember ,......håper det går i orden , og ikke drar ut . Den er kjøpt via Fryd hi-fi på tampen av nedleggelsen.

Espen
 

shaunv

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.01.2006
Innlegg
1.577
Antall liker
67
Sted
Drøbak
Torget vurderinger
19
Arne Macro: Jeg har ikke godt av å lese slike tråder! Det rett og slett brenner i fingrene etter å skaffe meg en AN kilde!
 

Arne_Marco

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
19.03.2002
Innlegg
238
Antall liker
1
Shaunv: når du har en AN Oto, bør du så absolutt prøve en AN CD-spiller. 2.1x er som skapt for den ... eller de er som skapt for hverandre. Du ville neppe angre det. Særlig ikke når du også har Klipsch RF-3.
 

shaunv

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.01.2006
Innlegg
1.577
Antall liker
67
Sted
Drøbak
Torget vurderinger
19
Jeg tenker i grunn det blir en AN Dac etterhvert! :) Skapt for hverandre tviler jeg ikke på at de er! Skal sies at jeg spiller på La Scala og ikke RF-3II ene mine nå ;)
 
Topp Bunn