Resultater 1 til 3 av 3

Tråd: Noen som vet?

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Oct 2008
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg

  Noen som vet?

  Har nylig kjøpt en CAV AVR8 surround forsterker. Denne driver 4 dynavoice F6 høytalere og en Proson sub 8T. + Proson center. Nå har jeg en ren hifi-forsterker koblet til pcen, som er tiltenkt koblet opp mot 2 av dynavoicene. Kan jeg koble denne på, uten at det skjer noemed CAV surround forsterkeren? Denne skal være avslått, når jeg bruker hififorsterkeren for å høre på musikk fra youtube blant annet. Blir lyden forringet? Må jo koble dobbelt med ledninger på de to høtalerne som er tenkt brukt både som en del av surround-anlegget, og ren hifi, med hififorsterkeren som står på kjøkkenet ved pcen. Er veldig taknemmelig for råd og tips! MVH Even

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Nov 2007
  Innlegg
  1,690
  Tagget i
  0 Innlegg

  Noen som vet?

  Du må nok skaffe en koblingsboks som lar deg sjalte mellom de to forsterkerne. En kan ikke koble to forsterkere på samme høyttalerpar nemlig, for da kan det skje skumle ting. Ikke spør hva, for min kunnskap om elektrisitet begrenser seg stort sett til at man ikke skal pirke i stikkontakter med spiker og sånn, men jeg fikk samme svar da jeg spurte om akkurat dette for noen år siden.

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Oct 2008
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg

  Noen som vet?

  Takker for at du tok deg tid til å svare Lille Adam =) Nå fikk jeg bekreftet mistanken min om at noe creepy kan skje om man gjør dette.. =)

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed