Noen som vet?

evenfo1

Fersking
Ble medlem
17.10.2008
Innlegg
2
Antall liker
0
Har nylig kjøpt en CAV AVR8 surround forsterker. Denne driver 4 dynavoice F6 høytalere og en Proson sub 8T. + Proson center. Nå har jeg en ren hifi-forsterker koblet til pcen, som er tiltenkt koblet opp mot 2 av dynavoicene. Kan jeg koble denne på, uten at det skjer noemed CAV surround forsterkeren? Denne skal være avslått, når jeg bruker hififorsterkeren for å høre på musikk fra youtube blant annet. Blir lyden forringet? Må jo koble dobbelt med ledninger på de to høtalerne som er tenkt brukt både som en del av surround-anlegget, og ren hifi, med hififorsterkeren som står på kjøkkenet ved pcen. Er veldig taknemmelig for råd og tips! MVH Even
 

Lille_Adam

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.11.2007
Innlegg
1.686
Antall liker
14
Du må nok skaffe en koblingsboks som lar deg sjalte mellom de to forsterkerne. En kan ikke koble to forsterkere på samme høyttalerpar nemlig, for da kan det skje skumle ting. Ikke spør hva, for min kunnskap om elektrisitet begrenser seg stort sett til at man ikke skal pirke i stikkontakter med spiker og sånn, men jeg fikk samme svar da jeg spurte om akkurat dette for noen år siden.
 

evenfo1

Fersking
Ble medlem
17.10.2008
Innlegg
2
Antall liker
0
Takker for at du tok deg tid til å svare Lille Adam =) Nå fikk jeg bekreftet mistanken min om at noe creepy kan skje om man gjør dette.. =)
 
Topp Bunn