Processor som 2-kanals pre

larkrla

Hi-Fi freak
Ble medlem
08.11.2005
Innlegg
3.098
Antall liker
2.290
Sted
Sørlandet
Torget vurderinger
2
Hei folkens.
Finnes det prosessorer på markedet som fungerer godt som forforsterker i stereo? Har vært skeptisk til dette tidligere, men hører at produkter som Parasound Halo C-2 også er svært gode i 2 kanaler? Tenker prisklassen under 50000,-

Hva med BlueRay-spillere brukt som CD-spiller? Jeg synes Fidelity mer enn antydet at Pioneer LX70 er en svært god Cd-spiller? Har noen av High-End produsentene kommet med Blue Ray?

Har noen erfaringer med dette?

Bor litt grisgrent til så jeg trenger visse forhåpninger for å reise til storbyen for å lytte..
 
O

omholt

Gjest
Arcam har i følge de som har testet svært gode forforsterkere i sine surround receiver i prisklassen 12-20k. Regner med de også selger surround prosessorer.
 
H

hobby

Gjest
Glem Blu-Ray som cd spiller... foreløpig...
Både merker som Primare og Cary Audio har prosessorer i prisklassen 20-30k med balanserte innganger for stereo signal og som gjør en temmelig bra jobb som analoge forforsterkere og som ikke introduserer uheldig AD-DA konvertering slik en del andre prosessorer gjør. Vær obs! Her kommer det nye varianter med HDMI 1.3 innganger rett rundt hjørnet.
 

Polka

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.07.2003
Innlegg
5.537
Antall liker
3.709
Torget vurderinger
96
Jeg vil sterkt fraråde Primare som stereo preamp. Prøvde en SP 31, og den var langt dårligere enn min gamle Rotel SP 1066. Jeg hadde kanskje for store forventninger, men i forhold til pris er Primare det dårligste surround produkt jeg har prøvd. I tillegg var den tungrodd og klumsete å betjene. Den ser veldig bra ut, men er overpriset og ytelsen er svak. Den spiller litt syntetisk og setter sitt klare preg på lyden. Huff.
Rotel synes jeg har gitt ok lyd. Men den prosessoren jeg virkelig fikk bakoversveis av er en Lexicon MC-4. Meget bra musikalitet og åpen og levende lyd, enten det er filmlyd eller analog bypass i surround eller stereo. Lexicon spiller bedre på alle parametre enn noe jeg tildligere har prøvd med god margin. Analog bypass går rett igjennom uten dsp. Kostbart og vanskelig å få kjøpt i Norge, men du verden som det spiller.

Arcam og Cary har jeg ikke prøvd surround produkter fra, men har veldig gode minner fra et par av stereo produktene deres.
 

JLmorten

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.07.2006
Innlegg
776
Antall liker
143
Hva med Marantz AV8003. en på avforum som har matchet den med krell og noe til, ble vist knall det ;)

og så har du Onkyo PR-SC886, ren reciver.... ikke hørt denne utgaven selv, men personlig syns eg Onkyo gir mye bra ved matching med rette efekt trinn.de jeg har hørt da.. men litt billig denne kanskje ??? ???
 
D

dtddiver

Gjest
Cyrus har noen fine AV-prosessorer som funker veldig bra som stereo forforsterker også; har imidlertid bare hørt dem med digital inn, ikke analog. Typisk Cyrus-lyd. Tror Stereofil i Oslo har en demomodell de skal selge.
 
H

hobby

Gjest
Jeg har både f.eks. Cary Cinema 11 prosessor og Cary slp-03 rørpre, begge til omtrent samme pris. Cinema 11'ern er forbausende bra, men har ikke helt det samme når det kommer til mikrodetaljer, luft og holografi.
 

liliya

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
751
Antall liker
489
Torget vurderinger
14
Jeg er meget godt fornøyd med min Copland 306, men som er en ren seks kanals forforsterker.

mvh

Eivind Stillingen
 
Topp Bunn