Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Jan 2008
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  1
  Tagget i
  0 Innlegg

  DAC: YULONG DAH1 MARK

  Er på utkikk etter dac, og har sett på utallige varianter i flere prissegmenter. Krav jeg har: minst optisk+coax+usb inngang, som enten det svitsjes automatisk mellom, eller vha fjernkontroll. Dac-delen er viktigst, men en hodetlf-forsterker er en kjekk bonus. Har etter hvert skjønt at PS Audio Digital Link III er et godt kjøp, men snublet nå over denne:

  http://www.discoveryhifi.com/Yulong_dah1.html

  Synes den er meget bra ut, og det lille jeg har fått lest om den hevder at lyden er god, og at den i tillegg inneholder en meget bra hodetelefonforsterker (mangler dog bekreftelse fra sikre kilder....). Prisen på 280$ er det vel heller ikke noe å si på.

  Er klar over at det finnes hundrevis av andre asia-dacer, men jeg har ikke sett noen i denne prisklassen med tilsvarende funksjonalitet og byggekvalitet.

  Hva tror dere? Er denne verdt et forsøk, eller skal jeg kjøre safe og gå for en PS Audio dac?
  Audio Physic Sitara<br />Bel Canto S300IU<br />PC med OpenELEC

 2. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jul 2006
  Innlegg
  582
  Tagget i
  0 Innlegg

  DAC: YULONG DAH1 MARK

  norumno25 her på sentralen har en sånn, tror han var godt fornøyd med den helt til den tok kvelden. Du kan jo sende han en pm og høre med han.

 3. #3
  norumno25
  Guest

  DAC: YULONG DAH1 MARK

  Vi har allerede vært i kontakt
  Men kan bekrefte at jeg var godt fornøyd med den helt til den døde her.
  Syns selv ikke at den var noe særlig som forforsterker men som ren dac var den suveren, med de innganger og utganger man har bruk for og en lett og ærlig spillestil.
  Hodetelefonforsterkeren brukte jeg en del sammen med pc og usb sammen med et par Beyer Dynamic DTX900,spilte med god overbevisning i mine ører.

 4. #4
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2003
  Innlegg
  142
  Tagget i
  0 Innlegg

  DAC: YULONG DAH1 MARK

  Jeg må si at jeg virkelig ikke skjønner meg helt på hifi bransjen. Folk begynner å få flere og flere digitale kilder, og jeg kan ikke skjønne annet enn at etterspørselen etter gode eksterne dacer må være sterkt økende. Dvs i allefall mye større enn den nisjen det var.

  Men, vi har noen grunnleggende krav og fjernkontroll er definitivt en av dem! Hvor vanskelig kan det egentlig være? Det er ikke særlig "convenient" med dip-switcher ol som kontroll mekanisme, og fjernkontroll av inngangsvelger må da være ekstremt basic å implementere. Det spys ut et uendelig antall dacer fra alle mulige nisje produsenter hele tiden, men mange av de finnes egentlig med fjernkontroll? Forskrekkelig få. Rart?

  Ikke meningen å kuppe tråden, jeg bare synes det er frustrerende(og rart) siden jeg er i markedet selv.

  Forresten så hørte jeg rykte om at Abrahamsen planlegger en dac som skal være fjernstyrbar og rimelig. Blir spennende å se om det stemmer.

 5. #5
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jun 2007
  Innlegg
  526
  Tagget i
  0 Innlegg

  DAC: YULONG DAH1 MARK

  Sitat Sitat fra Godmode
  Det spys ut et uendelig antall dacer fra alle mulige nisje produsenter hele tiden, men mange av de finnes egentlig med fjernkontroll? Forskrekkelig få. Rart?
  Sålenge du har fjernkontroll på kildene, så burde det være slik at ved å slå av de kildene du ikke vil lytte på, så skifter DAC'en automatisk til den inngangen som har signal. Innbiller meg at endel nyere DAC'er er konstruert slik, men mulig de tilhører fåtallet?

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed