Embla - 600/1200w

B

BjornE

Gjest
Hei!

Har høyttalere som liker mange watt, anbefalt forsterker 50 - 450 w. Hvordan passer de største Embla enhetene inn mellom disse og NAD en C162?

Og hvordan er holdbarheten på Embla?

Er de virkelig så gode som man kan lese og forstå seg till?

Og tilsist, Embla kontra de andre ICE baserte - er det noen reel forskjell - liker Embla designet....

Spiller desverre all musikk, kan ikke gi noen hjelp der.

Håper på tilbakemeldinger!

Mvh
Bjørn
 
B

BjornE

Gjest
Hei!

Designet er vel det man kan kalle funksjonellt, det vil si de forsvinner i hyllene, og dersom de også forsvinner fra lydbildet er vel ganske mye oppnådd. Kanskje er designet laget med vilje?

Er det noen som har langtidstestet denne typen forsterkere? Vekten og "hands on feeling" er jo ganske spesiell dersom man sammenligner med konvensjonelle forsterkere som yter det samme.

mvh
Bjørn
 
T

theStig

Gjest
Jeg har testet og lyttet en hel masse på ICEPower teknologien som benyttes i Embla sine forsterkere, og i en hel del andre produkter også, bla. fra Jeff Rowland og Midgard for å nevne to.

Konklusjonen min er at ICEpower låter svært godt, og kanskje mer ekte og ærlig enn de fleste vil foretrekke. Jeg har vært nødt til å redefinere for meg selv hva god lyd er, spesielt etter at ICEpower nådeløst avslørte svakheter med høyttalerne mine.... som jeg fra før trodde var gode nok....

Imidlertid har jeg fått fikset opp i feilene andre plasser i anlegget, og nå låter alt meget meget godt, mye bedre enn før. Skal man bruke et tåpelig begrep må det bli at ICEpower låter utrolig musikalsk. Enhver musikalsk detalj kommer tydelig fram. Spesielt synes jeg at klassisk musikk nyter godt av oppløsningen og definisjonen i ICEpower. Det er liksom ingen tvil lenger om hva musikerne har ment. Enhver tone og ethvert anslag står klokkeklart og tydelig fram utfra en musikalsk vurdering.

Som en fin bonus til den gode lyden kommer jo det at forsterkerne ikke fyller opp så mye stua eller bruker ufattelige mengder strøm.
 

janopseth

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
23.11.2005
Innlegg
196
Antall liker
2
Jeg fant fort ut at mine JR 501 blokker, var kjilene på Pre trinnet, prøvde litt av hvert, men de kom ikke til sin rett før jeg fikk på en JR Concerto pre, da "åpnet" de seg.

Kjenner dessverre ikke til Emlba blokkene
 
Topp Bunn