Resultater 1 til 8 av 8
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  hobby
  Guest

  Fidelity og effekttrinn

  Jeg synes Fidelity er et flott blad, men savner tester av skikkelig gromme effekttrinn. Synes til tider det er overvekt av tester av kabler, cd-spillere og stativhøyttalere og mistenker at det kan ha med fysisk vekt og transport å gjøre... Men hvis Fidelity skal være et seriøst highend magasin synes jeg de må teste mer effekttrinn i den øvre klassen (og gulvstående høyttalere av samme kaliber for den saks skyld).

  Et knippe aktuelle kandidater og som alle føres her til lands kunne være Accuphase A-60/P-7100, BAT VK-150/M600 SE, Boulder 2050/2060, Burmester 911, Cary 211, Edge NL 10.1/12.1, Einstein, Jeff Rowland 300 serie, Krell Evo 600/900/One, MBL 9007/9008/9011, Sim Audio W7M/W8/Titan, Theta Enterprise/Citadel, VTL S-400/Siegfrid, Wavac div modeller for å nevne noen.

  Tilgi meg om noen av de nevnte skulle være testet (jeg har ikke alt på hukommelsen), men uansett synes jeg det er for lite av effekttrinn. Eller sagt på en annen måte, for mye av EC og DP... Har også forståelse for at alt av forhandlere ikke nødvendigvis er like samarbeidsvillige, men har problemer med å tro at det kan gjelde så "all-over".

 2. #2
  Hifi Freak OMF's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  9,623
  Tagget i
  9 Innlegg

  Fidelity og effekttrinn

  Hei!
  Støtter denne....

  Jeg tror nok det i stor grad skyldes mangel av forsterkere som lånes ut.
  Til deres forsvar har jo store AR, CJ, Krell, Rouge, JR - samt mye EC og DP vært testet. De har også testet ganske mye som ligger litt lknegre ned på luisten - spesiellt på rør! Men jeg ønsker mer testing av Statement produkter....kan jo banne i kirken...hva med DP A2 eller A5...?

  Personlig synes jeg test av Boulder og Krell Evo hadde vært spennende - mens Dartzeel og Goldmund muligens er for mye å håpe på!

  Mvh
  OMF

 3. #3
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg

  Fidelity og effekttrinn

  Nå er jo ikke statement-produkter noe norske importører, som ofte er ganske små, har stående mange av på bakrommet, akkurat. Så tilgjengeligheten er nok den mest begrensende faktoren. Det står i alle fall ikke på viljen.....
  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 4. #4
  Hifi-entusiast staker's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2004
  Innlegg
  446
  Tagget i
  0 Innlegg

  Fidelity og effekttrinn

  Har en viss forståelse for at ikke tilgjengligheten er av den beste, men det hadde ikke gjort noe om de byttet ut en ec eller dp test til fordel for andre merker. Detter gjelder ikke bare disse merkene, men generellt er det til tider litt dårlig fantasi i Fidelity redaksjonen for hvilke merker de skal ha med. Det finnes mye på det norske markedet, som burde være av interesse.
  Totaldac D1-server, Lamm 1.2 Reference mono, Theta Gen VIII S3, Magico S1, Oblivion Energetic all the way, Trafomatic Modell 3000

 5. #5
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jan 2005
  Innlegg
  3,053
  Tagget i
  0 Innlegg

  Fidelity og effekttrinn

  Ikke glem Bryston 28b sst...så det begynner å bli noen ihvertfall.
  Jeg skal ALDRI ALDRI ALDRI fly med Ryan-air!!! Jeg skal ALLTID ALLTID ALLTID kjøpe TINE-produkter!

 6. #6
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Feb 2002
  Sted
  Horten
  Innlegg
  5,416
  Tagget i
  3 Innlegg

  Fidelity og effekttrinn

  Sitat Sitat fra realist
  Ikke glem Bryston 28b sst...så det begynner å bli noen ihvertfall.
  Den ble omtalt i nr 27.

 7. #7
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Apr 2004
  Innlegg
  90
  Tagget i
  0 Innlegg

  Fidelity og effekttrinn


  Jeg venter på nye monoblokker fra USA Ampzilla 2000. Pris i Norge på disse ville vært ca 75-80000. Låner de gjerne ut for testing. Dette merket har ingen importør i Norge, så dette blir det første settet tiøl Norge.

  Gunnar
  Ampzilla

 8. #8
  Medlem Bisa's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2007
  Innlegg
  21
  Tagget i
  0 Innlegg

  Fidelity og effekttrinn


  Enig innlegget fra Cappu.. Hadde vært utrolig spennende med flere tester av nevnte navn i Fidelity og kan slenge på knallmerker som Pass Labs, Plinius og Mark Levinson.. Disse pluss mange andre merker nevnt her har etter det jeg kan se oppegående importører/forhandlere i Norge som bør kunne stille 'et lite utvalg' til rådighet..?

  Husk at et hifi blad også bør romme en god del 'high end stoff' (ikke bare kabler..) som gjør noe med våre drømmer og får oss til å spare enda hardere...
  Accuphase DP-500, Accuphase P-6100, Accuphase C-2420, Aerial Acoustics 7T Høytt., WW Gold 6.0, WW Platinium, Synergistic Powercell 6, Music Tools rack
  + Dynaudio i Folkevogna...

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed