MkIII

K

kathrine

Gjest
Hei!
Hvem selger Patos Basic MkIII, disse som egentlig var MkII som måtte modifiseres av Patos?
Og hvordan får man Komplett til og forstå at de har solgt en B-vare uten serie nr. og uten MkIII merking slik R. Moen sier er den riktige høytaleren skal ha? :mad:
Vh
S
 

AAaF

Overivrig entusiast
Ble medlem
12.01.2007
Innlegg
1.034
Antall liker
147
Ville vel prøvd forbrukerrådet. Det skulle jo ikkje mangle på dokumantasjon, så om Komplett ikkje vil så er det nok bare fordi det kan koste dei mykje penger.

Dykk som har kjøpt og ikkje er nøgd ville eg jo foreslå at dykk slår dykk saman og klagar komplett inn til forbrukarrådet. Jo fleir jo betre.

Den store stygge ulven er visstnok Frode Ertzeid. Det er han som har solgt høyttalerne til Komplett og netthandelen uten Roars velsignelse, for å sei det pent. Roar legg ikkje fingrane i mellom når han omtalar karen, og slik eg kjenner Roar(ikkje kjempegodt) så er han ein kar som har belegg for meiningane sine. Se club-patos.com for info om korleis det kan oppgraderst til MKIII. Og for dukumentasjon til Forbrukarrådet ;).
 
I

ijustpop

Gjest
Stod en sak i VG i går og, om Frode Ertzeid. Hadde visst solgt en hel haug med "fake" Dynavoice-høyttalere via netthandelen. Blir nå saksøkt av de svenske eierne av Dynavoice.
 
K

kathrine

Gjest
Hei!
Er det noen som har bilde av baksiden på en MkIII Basic, skulle gjerne hatt en dokumentasjon på hvordan IIIeren SKAL se ut kontra B-varen som står og gliser til meg og roper.....du er blitt lurt! :eek:

Vh
S
 
K

kathrine

Gjest
Hei!

Har sendt spørsmål til Forbrukerrådet ang. B-vare problematikken.
Vil gjerne få opphevet kjøpet, eller i det minste få redusert prisen jeg betalte med 64% da dette var siste pris Komplett hadde på 510 Basicen før den ble tatt ut av deres nettbutikk!
Høytaleren er god den, men det er ikke morro og bli lurt.
Prinsippsak!
Vh
S

PS synes det er litt snodig at ikke flere føler seg lurt i denne saken, tenker nok ikke det hadde vært tilfelle ved bilkjøp:
Dette er en BMW , men er en B-vare BMW som ikke er godkjent av BMW............ :eek:
 

draapen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
21.02.2007
Innlegg
419
Antall liker
9
Helt enig,det skal ikke være sånn...kjøpte et par 310 på netthandelen og var ikke fornøyd med hva de leverte...
En kompis kjøpte de av meg for samme pris jeg betalte,og jeg nevnte problemet til han man han er fornøyd ???
Nå har han ikke allverden til elektronikk men det låt surt når jeg prøvde de...

Dette burde vært tatt tak i,for som nevnt,at folk føler seg lurt...
 
Topp Bunn