Abrahamsen - se det var service det

Godmode

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
07.01.2003
Innlegg
142
Antall liker
2
Torget vurderinger
1
Hei.

Tenkte jeg måtte dele en positiv overraskelse med folket. Jeg kjøpte for ikke lenge siden en Abrahamsen integrert(V2.0) som koser seg i TV/Media anlegget. Den har virket upåklagelig, hvis man klarer å overse(noe som er lett, hehe)det elendige displayet. Men en dag var det plutselig ikke noe liv og ingen respons på noen signaler. Jeg skrev en bekymret meldig på forumet om saken som kan leses her: http://www.hifisentralen.no/forum/index.php?topic=27169.msg510538#msg510538

Jeg regnet med at det kom til å ordne seg, men så i værste fall fram til å måtte dra på elkjøp for å ordne opp. Da regnet jeg med minimum 3 uker fravær. :( Halv-optimistisk tok jeg en telefon til Abrahamsen på mandag morgen. Etter kort tid ble jeg satt over til Per(mannen selv lurer jeg på). Han kjente umiddelbart til problemt og innrømte at det kom av en bug i styringssoftware som kan oppstå. Det var lett å fikse, men de måtte skru opp lokket og koble til en pc. Etter litt fram og tilbake foreslo Per at siden jeg bodde der jeg gjorde(sentralt i Oslo), men ikke hadde tilgang på bil kunne kanskje Thomas komme innom på kveldstid for å ordne problemet? Hehe, jo det var vanskelig å si nei til.

Noen dager senere kom Thomas på besøk, fikset problemet(tok ca 2 min inkludert å skru opp forsterkeren). Det kaller jeg god service :D han kunne forrøvrig berette at de angret ørlitegrann på at de ikke plaserte datakontakten på utsiden av chasiset.

En hyggelig overraskelse tross i at utgangspunktet var kjedelig.

Ellers kunne han lekke at de vistnok skal slippe en (eller to?) dacer til en ganske fordelaktig pris snart. Blir spennende å se!!
 

spurv

Overivrig entusiast
Ble medlem
21.09.2004
Innlegg
700
Antall liker
1
Dette er VELDIG bra :). Nye DAC ifra den mannen?! hmm, spennende :D.
 

Paulsen

Overivrig entusiast
Ble medlem
01.06.2003
Innlegg
611
Antall liker
314
Henta idag en V1.0 og en V3.0 hos Elkjøp og er ganske fonøyd med lyden allerede etter 7 timers spilling.


Kvaliteten er svært bra (forruten displayene), og overlegen fjernkontroll.

Må bare skryte litt av Abrahamsen ;D
 
B

Bollefjes

Gjest
Jeg har 2 stk SA-1 og jeg har også utelukkende fått veldig god service fra Abrahamsen med kjapp tilbakemelding når jeg har lurt på noe.
 
Topp Bunn