Celestion F 1 bra ?

mikefish

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.01.2005
Innlegg
4.960
Antall liker
517
god morgen !

en forhandler jeg kjenner til selger nå et par Celestion F 1 stativhøyttalere :



er klar over at dette er en utgått serie,men prisforlangende er fordelaktig.er det noen som har kjennskap til denne eller andre modeller i samme serie ? husker at jeg for ti år siden hørte stativmodellen i A-serien på klubben og dette var noe av det beste jeg hadde hørt den gangen.

jeg hører på pop,rock,jazz og en sjelden gang metall.høyttaleren er tenkt brukt sammen med en Cambridge A 340 forsterker og en Arcam CD 73 cd-spiller.alt britisk blir det eventuelt da.

tips og innspill mottas med takk.

mvh. s,
 

Ulf-B

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2008
Innlegg
7.905
Antall liker
2.084
Sted
Oslo
Torget vurderinger
20
Celestion F1 har jeg bare såvidt hørt - og skal derfor være forsiktig med å fremstå som altfor bastant på et kanskje veldig tynt grunnlag.

I mine ører er F1 en alminnelig grei høyttaler i sin prisklasse. Det er ikke noe veldig spesielt ved den - i noen retning. F1 er litt liten hvis du vil ha skikkelig basstrykk eller spille partymusikk på partynivå, men er ellers ganske behagelig å lytte til. Vil sikkert fungere helt greit med resten av utstyret ditt.

Celestion har lange og gode tradisjoner på å lage høyttalere – så du risikerer ikke noe, rent lydmessig. Det største ankepunktet mitt m.h.t. Celestion, er at det virker å være et litt ukjent og anonymt merke for de fleste. Ikke ideelt hvis - eller når - du skal selge igjen. Jeg prøvde flere ganger det siste året å få solgt et par 10-12 år gamle Celestion stativhøyttalere – og enden på visa ble at jeg ga dem bort.
 
Topp Bunn